2777
2789
از اون حرفا بود😂

از کدوم حرفا 😐😐😐مگ لهجه داشتن چ مشکلی داره ؟

تهرانیا اخر حرفاشونو میکشن اینو اکثرا ک تهران نیستن میدونن شاید خودتون متوجه نمیشین 

واسه رسیدن به خواسته هام ی صلوات بفرس...انشاا...هم من هم خودت به خواسته هامون برسیم ...ممنون🌻
خب چجوری لهجه ندارین ...فک نکنم لهجه نداشته باشین شاید خودتون متوجه نیستین ولی همه شهرای ایران لهجه ...

اخه همه میگن ندارم نمی‌دونم خودم که نمی‌فهمم 

من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه همه میگن ندارم نمی‌دونم خودم که نمی‌فهمم 

اگ اطرافیانتون هستن احتمالا خودتون متوجه نمیشین ولی اگ شهرای دیگ بگن ارع ک خب اونم هرشهری لهجه مربوط ب خودشو داره

واسه رسیدن به خواسته هام ی صلوات بفرس...انشاا...هم من هم خودت به خواسته هامون برسیم ...ممنون🌻
اگ اطرافیانتون هستن احتمالا خودتون متوجه نمیشین ولی اگ شهرای دیگ بگن ارع ک خب اونم هرشهری لهجه مربوط ...

تهرانی هامون گفتن ندارم 

تهرانی هامون گفتن ندارم 

نمیدونم لهجه نداشتن از نظر شما چی معنی میشه ولی اخه نمیشه ک کلمات و با صوت نگفت ک خب هرصوتی ی اهنگی داره و ی لهجه میشه ...میگم ک خود تهرانیا هم لهجه دارن و اخر حرفاشونو میکشن احتمالا شماهم این مدلی حرف میزنین و گفتن لهجه ندارین چون دراین صورت لهجه شما تهرانی ب حساب میاد...هستن کسایی ک اصفهانی نیستن ولی با لهجه اصفهانی حرف میزنن و جالبه

حالا ک راجب لهجه بود ی چیز جالب بگم 

اینک لهجه تهرانی از گویش تبریزی گرفته شده 

دیدین تبریزیا میکشن حرفاشونو چقد قشنگ حرف میزنن خداااااا

حالا تهرانیا فارسیه همینو میگن و این ی داستان داره ینی فک نکنین از خودم میگم سرچ کنین فک کنم باشه ...منتاها گویش تبریزی خیلی قشنگه

یکی از شهر های مازندران  من انقد دوست داشتم داشته باشم بعد زبون محلی هم بلد باشم ولی فقط یکم م ...

منم اینطی بیمه خاخرجان،ولی بدیمه گننه مازنی زبون د ازبین شورنه.چون جوونا فارسی صوبت کننه.می غیرته بربخرده،بوردمه آهنگ مازنی گوش هدامه،اگه کلمه ناآشنا بیه گوگله دله سرچ کردمه یا گت ترونه جا پرسیمه.ناخامه می جانه زبون ازبین بوره...🥺😥

منم همینطوری بودم خواهر جان،ولی دیدم که میگن زبان مازندرانی داره از بین می‌ره.چون جوونا فارسی صحبت میکنن.به غیرتم برخورد😁رفتم آهنگ مازنی گوش دادم اگه کلمه ناآشنا بود از گوگل سرچ میکردم یا از بزرگترا میپرسیدم.نمیخوام زبونم از بین بره🥺

خب برای شروع چطور بود؟چقدر متوجه شدین؟😊😉

یکی از شهر های مازندران  من انقد دوست داشتم داشته باشم بعد زبون محلی هم بلد باشم ولی فقط یکم م ...

نمیشه گفت کاملا لهجه ندارین.بزرگ شده ی مازندران هستین؟من تا نوجوونی مازندران بزرگ نشدم.الانم کسی نمیگه من لهجه دارم.ولی یه دور تند صحبت کنین،همین ویس رو ضربدر ۲ کنین.یه ریتم خاصی به وجود میاد.حتی صدای خنده ها.اگه ویس های ضربدر۲ افراد با لهجه های مختلف رو کنار هم بذارین قشنگ واضحه هرکدوم ریتم خاصشونو دارن.

دانشمندا بررسی کردن،نوزادایی که به دنیا میان هرکدوم برای گریه ریتم خاص خودشونو دارن.ریتم خاصی که قبلا از داخل شکم مادر شنیدن.محیط خیلی مهمه.

اصفهانی  خب من ی شهر دیگ درس میخونم بعد مسخره میکنن

آخیییی عزیززززم،اصفهانی که خیلیییی شیرینه😍من چند تا همکلاسی اصفهانی دارم،فقط می‌خوام اصفهانی صحبت کنن نه فارسی😁خیلی نازه

منم اینطی بیمه خاخرجان،ولی بدیمه گننه مازنی زبون د ازبین شورنه.چون جوونا فارسی صوبت کننه.می غیرته بر ...

تقریبا همشو فهمیدم ولی نمی‌دونم چرا بابام و مادرجونم صحبت میکنن نمی‌فهمم ی کلمه هایی میگن بلد نیستم فک کنم منم باید غیرتی بشم 😂

نمیشه گفت کاملا لهجه ندارین.بزرگ شده ی مازندران هستین؟من تا نوجوونی مازندران بزرگ نشدم.الانم کسی نمی ...

آره همینجا به دنیا اومدم و بزرگ شدم 

تقریبا همشو فهمیدم ولی نمی‌دونم چرا بابام و مادرجونم صحبت میکنن نمی‌فهمم ی کلمه هایی میگن بلد نیستم ...

خب بلدین که😄😄😄(کجای مازندرانین؟شرق غرب مرکز؟؟)پس مشکل تند صحبت کردنشونه.منم پدربزرگم صحبت می‌کنه برام سریعه😁 باید بیشتر دقت کنیم.🤔

خب بلدین که😄😄😄(کجای مازندرانین؟شرق غرب مرکز؟؟)پس مشکل تند صحبت کردنشونه.منم پدربزرگم صحبت می‌کنه ...

بابلسر هستم