poshakshik مدیر عضویت: 1400/05/01 تعداد پست: 4251 عنوان 😡😡😡😡🤬🤬🤬🤬 خ ا ن و م ا | مشاهده متن کامل بحث + 1496 بازدید | 140 پست 😡😡😡😡😡🤬🤬🤬😠😠😠😠😠😠😡😡😡😡😡 پوشاک شیک ارزان ارسال رایگان برای فروش نیاز ب حمایت دارم کاملا معتبر❌ https://rubika.ir/poshakshik20kasraeii ✅روبیکا کافیه دستتو بزاری رو لینک نگه داری آبی شد بازکردن بزنی باسلام دارم ❌ اینستا هم دارم❌ 1400/05/31 | 02:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عاشق__خنده عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 18956 😂تا ده با همین میام بعد کلا اسممو عوض میکنم 😂😂اخه میدونی چیهدوست من ترکید فرداش با همون اسم اومد نی نی یار گفت فهمیدم اونه ترکوندمبه یکی دیگه از دوستامم که تعلیق شده بود پرسیدیم میتونه با یه کاربری دیگه بیاد گفت اگه بفهمم اونه میترکونم😂اینجا فکر کنم فقط یه بار فرصت داری دفعه دومی درکار نیس ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانهی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤
عاشق__خنده عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 18956 قممو دربیارم یا زوده😠 دلبر نکن شر میشه ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانهی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤
دلبرمم عضویت: 1400/03/19 تعداد پست: 9612 من قبل از تو درآوردم و اسی رو کشتم😈🗡 دمت جیز زحمتمو کم کردی پس من برم
دلبرمم عضویت: 1400/03/19 تعداد پست: 9612 دلبر نکن شر میشه میخام بکنم ببینم کی شر ب پا میکنه😠الان مثلا زیادی زدم تو فاز هلیا تو جدی نگیر😅
deniz___ عضویت: 1400/04/16 تعداد پست: 6351 دمت جیز زحمتمو کم کردی پس من برم دفعه بعد تگت میکنم با هم بکشیم😈🗡😘😘😘😘باشه عشقم؟؟؟😈😈😈😈😈😈😈😈😈 کربلا کاش من مسافرت بودم❤👑 لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستین🌹
عاشق__خنده عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 18956 میخام بکنم ببینم کی شر ب پا میکنه😠الان مثلا زیادی زدم تو فاز هلیا تو جدی نگیر😅 من فرار کنم تا من یکیو ناقص نکردی ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانهی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤
سلطان_سلیطه_ها4 عضویت: 1400/04/30 تعداد پست: 814 😂😂اخه میدونی چیه دوست من ترکید فرداش با همون اسم اومد نی نی یار گفت فهمیدم اونه ترکوندم به یکی د ... والا من چند بار اومدمپشت سر نی نی یار هم حرف زدم خودش دید ولی باز کاری نکرداین تعلیق هام واسه حرفای سیاسی بود دقیقا هر کدومشو میدونم واسه کدوم کامنتم بود😂 اگه آخر یه بحث جدی به نام کاربری من که فقط محض شوخی هست متوسل بشی،بهت تبریک میگم چون تو یه احمق به تمام عیاری
دلبرمم عضویت: 1400/03/19 تعداد پست: 9612 دفعه بعد تگت میکنم با هم بکشیم😈🗡😘😘😘😘 باشه عشقم؟؟؟😈😈😈😈😈😈😈😈😈 عاااااالیههه فدا😍😠❤️🤞🏻
دلبرمم عضویت: 1400/03/19 تعداد پست: 9612 من فرار کنم تا من یکیو ناقص نکردی من بزنم بکشمش پای توام گیره هااا میگم همدستم بودی
عاشق__خنده عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 18956 والا من چند بار اومدم پشت سر نی نی یار هم حرف زدم خودش دید ولی باز کاری نکرد این تعلیق هام واسه حر ... 😂😂خب پس حرف سیاسی نزن دیگه ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانهی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤
عاشق__خنده عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 18956 من بزنم بکشمش پای توام گیره هااا میگم همدستم بودی نهههههه میمونم ارومت کنم پس ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانهی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤
سلطان_سلیطه_ها4 عضویت: 1400/04/30 تعداد پست: 814 😂😂خب پس حرف سیاسی نزن دیگه باشه سعی خودمو میکنم😂 اگه آخر یه بحث جدی به نام کاربری من که فقط محض شوخی هست متوسل بشی،بهت تبریک میگم چون تو یه احمق به تمام عیاری