2789
عنوان

سوتی هایی که من در روزه می دم

374 بازدید | 12 پست

آقا خیلی سوتی می دم

از تشنگی و گرسنگی سوتی زیاد می دم 😁

جمله بندی هام داغون

یا مثلاً در اینترنت سرچ می کردم فیلم های رضا صادقی بعد می گفتم خدایا چرا فیلمی نیست

بعد دیدم نوشته یک کلیپ رو علی صادقی فهمیدم چه کافی دادم

یا رانندگی که می کنم ده جا می خوام تصادف کنم

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم😁

والا

نمی دونم چرا همش گرسنه ام می شه خیلی زیاد

تا ساعت دوازده روز اوکی هستم بقیه اش همش گرسنگی سرگیجه سر درد

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
روزه نگیر برا جامعه خطرناکه

😂 حالا فقط دیروز یه کار مهم داشتم رفتم کلا بی ون نمی رم مگر برای دانشگاه

والا نمی دونم چرا همش گرسنه ام می شه خیلی زیاد تا ساعت دوازده روز اوکی هستم بقیه اش همش گرسنگی سرگیج ...

قبول باشه

روزه گرفتن همینه دیگه

زندگی ساختنی است،ن ماندنی...بمان برای ساختن،نساز برای ماندن...خودم رگ ب رگ شدم🥴ولی شما فعلا ی پند بگیرید تابعد🤧

قبول باشهروزه گرفتن همینه دیگه

عزیزمی از شما هم قبول حق

منم اونروز روزه بودم شبشم نخوابیده بودم

یه بنده خدایی شماره کارتشو داد قرار بود براش پول واریز کنم

به طرف میگفتم خب رمزش چیه😐

وطن عشق من هم وطن جان من،وطن روح من عز و ایمان من💚🤍❤