poshakshik مدیر استارتر عضویت: 1400/05/01 تعداد پست: 4251 عنوان 😡😡😡😡🤬🤬🤬🤬 خ ا ن و م ا 1496 بازدید | 140 پست 😡😡😡😡😡🤬🤬🤬😠😠😠😠😠😠😡😡😡😡😡 پوشاک شیک ارزان ارسال رایگان برای فروش نیاز ب حمایت دارم کاملا معتبر❌ https://rubika.ir/poshakshik20kasraeii ✅روبیکا کافیه دستتو بزاری رو لینک نگه داری آبی شد بازکردن بزنی باسلام دارم ❌ اینستا هم دارم❌ 1400/05/31 | 02:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7973 😡😡😡😡😡😡😡 دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
سلطان_سلیطه_ها4 عضویت: 1400/04/30 تعداد پست: 814 الان رمز گشایی باید کنیم؟ خب اینقدر حرص بخور تا بترکی اگه آخر یه بحث جدی به نام کاربری من که فقط محض شوخی هست متوسل بشی،بهت تبریک میگم چون تو یه احمق به تمام عیاری
deniz___ عضویت: 1400/04/16 تعداد پست: 6351 من آماده دعوااااام🗡🗡🗡🗡🗡🗡🗡🗡🗡🗡🗡🗡🗡🗡🗡🗡🗡🗡🗡🗡🗡🗡🗡🗡🗡🗡🗡😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈 کربلا کاش من مسافرت بودم❤👑 لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستین🌹
عاشق__خنده عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 18956 ا ق ا ی و ن ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانهی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7973 الان رمز گشایی باید کنیم؟ خب اینقدر حرص بخور تا بترکی 😁😁😁👍 دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
tika_lb عضویت: 1400/05/16 تعداد پست: 15632 من آماده دعوااااام🗡🗡🗡🗡🗡🗡🗡🗡🗡🗡🗡🗡🗡🗡🗡🗡🗡🗡🗡🗡🗡🗡🗡🗡🗡🗡🗡😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈 ... فعلا دست نگه دارتا فرمان صادر بشه
عاشق__خنده عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 18956 الان رمز گشایی باید کنیم؟ خب اینقدر حرص بخور تا بترکی تو هی میترکی یا خودت اکانت عوض میکنی؟ ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانهی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤
شررررررراررررره عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 5474 ᥬ🤬᭄ ᥬ🤬᭄ ᥬ🤬᭄ ᥬ🤬᭄ ᥬ🤬᭄ ᥬ🤬᭄ ᥬ🤬᭄ خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تونشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو