تو رابطه با رفیق و خاله و دایی و عمه و عمو و پارتنر و همسایه و فامیل دور و فامیل نزدیک و همهههه چرا فقط میگید فلانی بی احترامی کرد خیانت کرد توهین کرد چرااا نمیگید با رفتارای خودمون طرفو تا مررررگ رسوندیم و خودمون باعث این رفتارش شدیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه
نه ولی وقتی جریانو میفهمی کاملا مشخص میشه داستان چی ا چیه
برای همه نسخه نپیچ نمیشه بگی مقصر همه خودشونن
امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه
بهتره کلا تو کسوت قضاوت بین بقیه نریم . مگر اینکه شغلمون این باشه و دلایل محکمه پسند ارائه بشه 😬
مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد
یاد بگیریم وقتی کسی باهامون درد و دل میکنه بدون قضاوت گوش بدیم و اسمشو نزاریم چسناله مثلا به طرف خیا ...
دقیقا
میگه رفتارهای ما باعث شده خیانت کنه خیانت هیچ توجیه ای نداره