2777
2789
عنوان

😡😡😡😡🤬🤬🤬🤬 خ ا ن و م ا

| مشاهده متن کامل بحث + 1496 بازدید | 140 پست
😂تا ده با همین میام بعد کلا اسممو عوض میکنم 

😂😂اخه میدونی چیه

دوست من ترکید فرداش با همون اسم اومد نی نی یار گفت فهمیدم اونه ترکوندم

به یکی دیگه از دوستامم که تعلیق شده بود پرسیدیم میتونه با یه کاربری دیگه بیاد گفت اگه بفهمم اونه میترکونم😂

اینجا فکر کنم فقط یه بار فرصت داری دفعه دومی درکار نیس

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دمت جیز زحمتمو کم کردی پس من برم 

دفعه بعد تگت میکنم با هم بکشیم😈🗡😘😘😘😘

باشه عشقم؟؟؟😈😈😈😈😈😈😈😈😈

کربلا کاش من مسافرت بودم❤👑 لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستین🌹
میخام بکنم ببینم کی شر ب پا میکنه😠الان مثلا زیادی زدم تو فاز هلیا تو جدی نگیر😅

من فرار کنم تا من یکیو ناقص نکردی

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤
😂😂اخه میدونی چیه دوست من ترکید فرداش با همون اسم اومد نی نی یار گفت فهمیدم اونه ترکوندم به یکی د ...

والا من چند بار اومدم

پشت سر نی نی یار هم حرف زدم خودش دید ولی باز کاری نکرد

این تعلیق هام واسه حرفای سیاسی بود دقیقا هر کدومشو میدونم واسه کدوم کامنتم بود😂

اگه آخر یه بحث جدی به نام کاربری من که فقط محض شوخی هست متوسل بشی،بهت تبریک میگم چون تو یه احمق به تمام عیاری                                        
والا من چند بار اومدم پشت سر نی نی یار هم حرف زدم خودش دید ولی باز کاری نکرد این تعلیق هام واسه حر ...

😂😂خب پس حرف سی‌اسی نزن دیگه

😂😂خب پس حرف سی‌اسی نزن دیگه

باشه سعی خودمو میکنم😂

اگه آخر یه بحث جدی به نام کاربری من که فقط محض شوخی هست متوسل بشی،بهت تبریک میگم چون تو یه احمق به تمام عیاری