2777
2789
عنوان

اسم رمان

136 بازدید | 16 پست

سلام اسم یه رمان عاشقانه قشنگ بگید تا دانلود کنم بخونم 

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در همسایگی گودزیلا 

حصار تنهایی من 

همسایه من 

افسونگر 

گناهکار

پرستار من

اینا بهترین رمان هایی بودن که خوندم

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

یه زمانی عاشق رمان بودم یادش بخیر اون روزا...

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)
یه زمانی عاشق رمان بودم یادش بخیر اون روزا...

حالا نیستی؟

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹

ماهیه زلال پرست

بانوی قصه 

اینه در برابر اینه ات میگذارم 

ناگفته ها 

جان وشوکران

شهربازی 

همشون قلمشون قوی و جز رمان های پرمخاطبه  عاشقشون میشی 

زندگی تاس خوب اوردن نیست...تاس بد رو خوب بازی کردنه⭐️
حالا نیستی؟

چرا الانم خیلی دوست دارم ولی اون دورانی که میگم شاید باورت نشه ولی تو یه روز یه رمان ۸۰۰ صفحه ای رو میخوندم فکر کنم بالای ۳۰۰ ۴۰۰ تا رمانو خونده باشم...الان بیشتر سریال نگاه میکنم

من چند سال پیش یه رمان خوندم خیلی خوشم اومد قضیشو بگم اسمشو میتونی بگی بگم؟

بگو عزیزم اگه یادم باشه میگم

بگو عزیزم اگه یادم باشه میگم

یه دختری بود که پدرشو به خاطر بیماری از دست داده بود مادرشم پدشو برای درمان برده بود خارج از کشور پیش عموی دختره حالا پدرش فوت میکنه مادر و عموش برمیگردن دختره تقریبا افسرده میشه یه مادر بزرگیم داره 

نمیدونم پسر برادر زن عموش یا پسر خواهر زن عموش میاد چند وقت پیش اینا که دختر خاله دختره ام به اون پسره علاقه مند میشه 

پسر عموی دختره ام میاد ایران حالا بهم علاقه مند میشن و ازدواجم میکنن 

دختره آروم بود اینا یادمه و اینکه دختر خاله دختره به اون پسره فامیل زن عموش ابراز علاقه میکنه 

یه دختری بود که پدرشو به خاطر بیماری از دست داده بود مادرشم پدشو برای درمان برده بود خارج از کشور پی ...

تا یه جاهایش منو یاد یه سری رمان انداخت ولی اون پسره عموعه داستانو پیچیده کرد نه فکر نمیکنم همچین رمانی خونده باشم ...

از این رمان های سایت نودوهشتیاس یا نه؟

تا یه جاهایش منو یاد یه سری رمان انداخت ولی اون پسره عموعه داستانو پیچیده کرد نه فکر نمیکنم همچین رم ...

نمیدونم از کجا اورده بودمش ,ولی یادمه خیلی خوشم اومده بود دوست دارک دوباره بخونمش پیداش نمیکنم

این دختر خاله هه یه داداش شوخیم داشت 

اسم شخصیتاشم یادم نیست بدبختی

نمیدونم از کجا اورده بودمش ,ولی یادمه خیلی خوشم اومده بود دوست دارک دوباره بخونمش پیداش نمیکنم این ...

بدی رمان های ایرانیم همینه همشون یا یکیو برای درمان بردن خارج یکی هست شوخه یکی هست جدیه اخرشم دختره عاشق پسر جدیه میشه😂

2790
2778
2791
2779
2792