هرگز هرگز هرگز هیچ مردی، هیچ زنی را و هیچ زنی، هیچ مردی را نه عوض کرده و نه درست کرده است...! این تحفه ای که شما میبينيد ده بیست درصد بدتر ميشود که بهتر نمیشود...! بنابراین اگر با ده بیست درصد خرابتر شدن، میتوانيد او را بپذیرید، مباركتان باشد، اگه نه برويد دنبال كارتان و رهايش كنيد...! قوی کسی است که؛ نه منتظر میماند کسی خوشبختش کند، و نه اجازه میدهد کسی بدبختش کند...! هر گاه زندگی را جهنم دیدی، سعی کن پخته از آن بیرون آیی؛ سوختن را همه بلدند...!👤 دکتر هلاکویی....🌺🌺 پیج وسایل زیبامون......... Esfahankitchen
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
۱۱۲۲۸…عجب دریای سحرآمیزیه غمای عالم…عجب بغض گرونی من خودم سرمایه دارم…هه😏…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…تو مث رقص گل سرخی تو بااااد…من مث خار رو ساقه هه اونم زیاد زیاد…دیدی هنوز خوبم از بیرونا ولی از تو من سوخت…تو این دنیا یه دلخوشی داشتیم که شدش اونم کوفت…رفتش انگار همه غمای دنیا…گرفت رو من اوف…دیدی دلشوره هام بیجا نبودن…چقد خالیه جات اینجا پلو من…دیدی صورت من چقد شکسته…چه بغضای غریبی تو گلومن😔…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو نه که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم🫂…
من تیره شده۱۸سالمه هرووقت میرم دسشویی با فوش میام بیرون🥺
😂😂😂😂😂
هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!
من تیره شده۱۸سالمه هرووقت میرم دسشویی با فوش میام بیرون🥺
تازه من هنو۱۶سالمه
منم دقیقا😂
۱۱۲۲۸…عجب دریای سحرآمیزیه غمای عالم…عجب بغض گرونی من خودم سرمایه دارم…هه😏…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…تو مث رقص گل سرخی تو بااااد…من مث خار رو ساقه هه اونم زیاد زیاد…دیدی هنوز خوبم از بیرونا ولی از تو من سوخت…تو این دنیا یه دلخوشی داشتیم که شدش اونم کوفت…رفتش انگار همه غمای دنیا…گرفت رو من اوف…دیدی دلشوره هام بیجا نبودن…چقد خالیه جات اینجا پلو من…دیدی صورت من چقد شکسته…چه بغضای غریبی تو گلومن😔…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو نه که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم🫂…
هرگز هرگز هرگز هیچ مردی، هیچ زنی را و هیچ زنی، هیچ مردی را نه عوض کرده و نه درست کرده است...! این تحفه ای که شما میبينيد ده بیست درصد بدتر ميشود که بهتر نمیشود...! بنابراین اگر با ده بیست درصد خرابتر شدن، میتوانيد او را بپذیرید، مباركتان باشد، اگه نه برويد دنبال كارتان و رهايش كنيد...! قوی کسی است که؛ نه منتظر میماند کسی خوشبختش کند، و نه اجازه میدهد کسی بدبختش کند...! هر گاه زندگی را جهنم دیدی، سعی کن پخته از آن بیرون آیی؛ سوختن را همه بلدند...!👤 دکتر هلاکویی....🌺🌺 پیج وسایل زیبامون......... Esfahankitchen
دیگه ژیلت لامصب انقدر همیشه دردسترسه بدیاش به چشم نمیاد😐👌
من توی نوشته هام از ایموجی استفاده نمیکنم..!اگه بهم قلب یا گل یا بوس یا هرچیز دیگه ای میدین و من متقابلا چنین ایموجی ای نمیدم ناراحت نشید... خدایا شکرت بابت همه چیز...چمدون به دست..صبح زود..یه هودی لش..سردی هوا..فرودگاه..و رفتن..اینا تنها چیزاییه که واقعا نیاز دارم... (من میگم کارما تو بخون کارِ ما!!!!)
نه من از دکتر پوست سوال کردم یکی اینو گفتم که شیو تیره میکنه یکیم گفتم مو رو زیاد میکنه.گفت نه تیره میکنه نه مو رو زیادمیکنه.گیدم داده بودما🤣🤣🤣..اکسید دوزنگ بزن