2777
2789
عنوان

ناحیه تناسلی خانم ها بیان...

| مشاهده متن کامل بحث + 4925 بازدید | 68 پست
من اصن نمیزنمشون فر هم هستن خوشگل تو دل برو

شینیون بکن موهارو😂

۱۱۲۲۸…عجب دریای سحرآمیزیه غمای عالم…عجب بغض گرونی من خودم سرمایه دارم…هه😏…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…تو مث رقص گل سرخی تو بااااد…من مث خار رو ساقه هه اونم زیاد زیاد…دیدی هنوز خوبم از بیرونا ولی از تو من سوخت…تو این دنیا یه دلخوشی داشتیم که شدش اونم کوفت…رفتش انگار همه غمای دنیا…گرفت رو من اوف…دیدی دلشوره هام بیجا نبودن…چقد خالیه جات اینجا پلو من…دیدی صورت من چقد شکسته…چه بغضای غریبی تو گلومن😔…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو نه که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم🫂…

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه پس تنها نیستم😂😂😂 آخ جون😁😁

😂😂😂من هربار حموم میرم همش خودمو نگا میکنمو تاسف میخورم به بخت بدم فحش میدم😐😂

۱۱۲۲۸…عجب دریای سحرآمیزیه غمای عالم…عجب بغض گرونی من خودم سرمایه دارم…هه😏…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…تو مث رقص گل سرخی تو بااااد…من مث خار رو ساقه هه اونم زیاد زیاد…دیدی هنوز خوبم از بیرونا ولی از تو من سوخت…تو این دنیا یه دلخوشی داشتیم که شدش اونم کوفت…رفتش انگار همه غمای دنیا…گرفت رو من اوف…دیدی دلشوره هام بیجا نبودن…چقد خالیه جات اینجا پلو من…دیدی صورت من چقد شکسته…چه بغضای غریبی تو گلومن😔…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو نه که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم🫂…
اره طبیعیه 

خیلیا ک میگن سفید

تیکر تولد یک سالگی پسرم ❤❤❤هدیه خداس بین همه تنهایی هام خدا جواب دعاهام رو داد خدایا ازت ممنونم خدایا مراقب بچم باش و سالم بدستم برسونش اخه خودت میدونی چقد عاشقشم 💓 عزیزمامان خیلی دوست دارم مرسی هستی مرسی آرامشو برام اوردی ...
شینیون بکن موهارو😂

باید اول رنگشون کنم بلوند  بعد شنیون    

درخواست دوستی هیچکس روقبول نمیکنم اگرهم سوالی چیزی ازم دارین تو تاپیکتون منو تگ کنید سوالتون رو بپرسید. درخواست دوستی ندین لطفا
آره اتفاقا اونروز داشتمب ه همین فک میکردم ولی دست خودم نیس خیلی ناراحت میشم🥺پول لیزرم ندارم

لیزر روشن نمیکنه اونقدرا خیالتو راحت کنم  

فقط تیزگی ک براثر سایه و ریشه موهاس کمتر میکنه 

ببینیند  تیرگی اون ناحیه طبیعیه چون نه تهویه هوا وجود داره نه نور و جای مرطوب هست به خاطر همین باعث شده تیره بشع 

سعی کنید اپلاسیون کنید چون ی لابه پوست مرده رو بر میداره 

چند باری داخل جوش شیرین و اب بشینید چون پی اچ پوست رو معتدل میکنه 

سعی کنید داخل خونه لباس زیر نپوشید 

چند باری ی بار داخل نور خورشید بشینید

از لباس زیر نخی استغاده کنید 

و در اخر لیزر هم خیلی خوبه

😐😐

فقط پودر موبر ژیلت اصلا نزن

با پودر موبر تیره نمیشه 

بچه که بودم توت فرنگی خیلی دوست داشتم واسه همین یه شب توت فرنگیامو با خودم بردم تو تخت که پیش خودم بخوابن ولی صبح بیدار شدم و دیدم توت فرنگی هام له شدن.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید ببرم تو تخت خوابم چون خراب میشه.یه آبرنگ خوشگل هم خریده بودم.  یه روز بردمش مدرسه که به دوستام نشونش بدم ولی وقتی برگشتم خونه دیدم آبرنگم تو کیفم نیست و هیچ وقت نفهمیدم کی برش داشته.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید به کسی نشونش بدم چون ممکنه ازم بدزدنش بدون اینکه بفهمم کی این کارو کرده.یه کاسه خوشگل داشتم اونم افتاد شکست...چند روز پیش یه کاسه پر توت فرنگی بهم دادن که روش رنگ های آبرنگ بچگیم بود اما نگرفتمش! نخواستم مال من شه که نگران از دست دادنش شم.من انصراف دادم همیشه از دوست داشتن چون هیچ وقت نفهمیدم اونی که دوسش دارم رو چجوری باید نگه دارم...🖤
کارایی که خودم نتیجه شو دیدم  تیغ و ژیلت ممنوع اپیلاسیون ممنوع  فقط یل لیزر اگر امکانش ن ...

من همونو دوسه بار زدم کلللللیی جوش زدم و خارش وحشتناک داشت

😂😂😂من هربار حموم میرم همش خودمو نگا میکنمو تاسف میخورم به بخت بدم فحش میدم😐😂

هعی خدا🥺

حالا من کلا هرچی آیینه هست پوشوندم که خودمو نبینم😂

سعی کن دیگه با ژیلت نزنی واحبی بی بو بخر من از وقتی میزنم بهتر شدم

من اصن نمیزنمشون فر هم هستن خوشگل تو دل برو

لنتی😂😂😂😂برو مدل شنیون شو😂😂😂

بچه که بودم توت فرنگی خیلی دوست داشتم واسه همین یه شب توت فرنگیامو با خودم بردم تو تخت که پیش خودم بخوابن ولی صبح بیدار شدم و دیدم توت فرنگی هام له شدن.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید ببرم تو تخت خوابم چون خراب میشه.یه آبرنگ خوشگل هم خریده بودم.  یه روز بردمش مدرسه که به دوستام نشونش بدم ولی وقتی برگشتم خونه دیدم آبرنگم تو کیفم نیست و هیچ وقت نفهمیدم کی برش داشته.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید به کسی نشونش بدم چون ممکنه ازم بدزدنش بدون اینکه بفهمم کی این کارو کرده.یه کاسه خوشگل داشتم اونم افتاد شکست...چند روز پیش یه کاسه پر توت فرنگی بهم دادن که روش رنگ های آبرنگ بچگیم بود اما نگرفتمش! نخواستم مال من شه که نگران از دست دادنش شم.من انصراف دادم همیشه از دوست داشتن چون هیچ وقت نفهمیدم اونی که دوسش دارم رو چجوری باید نگه دارم...🖤
باید اول رنگشون کنم بلوند  بعد شنیون      

نکته ظریفی بود👍🏻😂