2777
2789
عنوان

ناحیه تناسلی خانم ها بیان...

| مشاهده متن کامل بحث + 4909 بازدید | 68 پست
مال همه اینجوری

تیرس؟

تیکر تولد یک سالگی پسرم ❤❤❤هدیه خداس بین همه تنهایی هام خدا جواب دعاهام رو داد خدایا ازت ممنونم خدایا مراقب بچم باش و سالم بدستم برسونش اخه خودت میدونی چقد عاشقشم 💓 عزیزمامان خیلی دوست دارم مرسی هستی مرسی آرامشو برام اوردی ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو بنده برگذیده خدایی

😄😄من ژنم خوبه

هرگز هرگز هرگز هیچ مردی، هیچ زنی را و هیچ زنی، هیچ مردی را نه عوض کرده و نه درست کرده است...! این تحفه ای که شما می‌بينيد ده بیست درصد بدتر ميشود که بهتر نمی‌شود...! بنابراین اگر با ده بیست درصد خرابتر شدن، می‌توانيد او را بپذیرید، مباركتان باشد، اگه نه برويد دنبال كارتان و رهايش كنيد...! قوی کسی است که؛ نه منتظر میماند کسی خوشبختش کند، و نه اجازه میدهد کسی بدبختش کند...! هر گاه زندگی را جهنم دیدی، سعی کن پخته از آن بیرون آیی؛ سوختن را همه بلدند...!👤 دکتر هلاکویی....🌺🌺   پیج وسایل زیبامون.........                     Esfahankitchen

من اصن نمیزنمشون فر هم هستن خوشگل تو دل برو

درخواست دوستی هیچکس روقبول نمیکنم اگرهم سوالی چیزی ازم دارین تو تاپیکتون منو تگ کنید سوالتون رو بپرسید. درخواست دوستی ندین لطفا
من ژیلت دیگه خدادادی سفیدم طوریم نشده

خوش ب حالت

تیکر تولد یک سالگی پسرم ❤❤❤هدیه خداس بین همه تنهایی هام خدا جواب دعاهام رو داد خدایا ازت ممنونم خدایا مراقب بچم باش و سالم بدستم برسونش اخه خودت میدونی چقد عاشقشم 💓 عزیزمامان خیلی دوست دارم مرسی هستی مرسی آرامشو برام اوردی ...
نمیدونم چه دردیه😂😂 مرده و زنده خودمو میشورم میندازم رو‌بند اینجوری نبودم مث پوست بدنم بود سبزه ا ...

من انگار رنگ مشکی بش زدم

۱۱۲۲۸…عجب دریای سحرآمیزیه غمای عالم…عجب بغض گرونی من خودم سرمایه دارم…هه😏…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…تو مث رقص گل سرخی تو بااااد…من مث خار رو ساقه هه اونم زیاد زیاد…دیدی هنوز خوبم از بیرونا ولی از تو من سوخت…تو این دنیا یه دلخوشی داشتیم که شدش اونم کوفت…رفتش انگار همه غمای دنیا…گرفت رو من اوف…دیدی دلشوره هام بیجا نبودن…چقد خالیه جات اینجا پلو من…دیدی صورت من چقد شکسته…چه بغضای غریبی تو گلومن😔…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو نه که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم🫂…

کارایی که خودم نتیجه شو دیدم 

تیغ و ژیلت ممنوع اپیلاسیون ممنوع 

فقط یل لیزر اگر امکانش نیود پودر موبر.. پودر دپی ملایم و حساسیت نمیده

لباس زیر نخی بپوشید

شلوار راحت.. جذب نباشه

آب گوجه فرنگی.. خیلی زود سفید میکنه خیلی عجیب بود

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣
من اصن نمیزنمشون فر هم هستن خوشگل تو دل برو

😐😐جنگل

خوش ب حالت

سیاهم بودم مهم نبود

برو بابا حوصله داریا

هرگز هرگز هرگز هیچ مردی، هیچ زنی را و هیچ زنی، هیچ مردی را نه عوض کرده و نه درست کرده است...! این تحفه ای که شما می‌بينيد ده بیست درصد بدتر ميشود که بهتر نمی‌شود...! بنابراین اگر با ده بیست درصد خرابتر شدن، می‌توانيد او را بپذیرید، مباركتان باشد، اگه نه برويد دنبال كارتان و رهايش كنيد...! قوی کسی است که؛ نه منتظر میماند کسی خوشبختش کند، و نه اجازه میدهد کسی بدبختش کند...! هر گاه زندگی را جهنم دیدی، سعی کن پخته از آن بیرون آیی؛ سوختن را همه بلدند...!👤 دکتر هلاکویی....🌺🌺   پیج وسایل زیبامون.........                     Esfahankitchen