من دیشب سوپ جو درست کردم...جو کامل مواد داخلش بوقلمون...حو...قارچ...شیر...کره...هویچ ..جعفری...کمی ...
منم اینجور درس میکنم اما بعدش گرسنمه مون میشه .. همسرمم کلا سوپ زیاد دوس نداره برا همین با گوشت گوسفند درس میکنم تا خوشش بیاد بخوره اما خب باز زیاد دلش نیس اما بیچاره میخوره چیزی نمیگه 😅😅😅
خدایا شکرت بخاطر خوشبختی که نصیبم کردی مرسی🙏💫 عشق مامان میدونم که سالم میای تو بغل منو بابایی 😍بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچیکت هستیم. یه پسر دارم شاه نداره...♡ همسرم ، همه کسم بی نهایت دوست دارم و همیشه عاشقتم❤
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
من از گوگل سرچ میکنم ولی خب چند سری خیلی خراب شد که فقط خودم خوردم 🤕 ولی یک سری خیلی خوب شد ...
من عالیییی درس میکنم
خدایا شکرت بخاطر خوشبختی که نصیبم کردی مرسی🙏💫 عشق مامان میدونم که سالم میای تو بغل منو بابایی 😍بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچیکت هستیم. یه پسر دارم شاه نداره...♡ همسرم ، همه کسم بی نهایت دوست دارم و همیشه عاشقتم❤
یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
مال من یبار یه دمی گوجه درس کرد برا دیوار چیدن خوب بود 😅😅😅😅😅
خودم هوس سیب زمینی سرخ شده با گوشت چرخی کرده بودم اهل بیت شامل پدر مادر خواهر برادر کباب مرغ بچه ه ...
نووش جان