راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
گوشت چرخی با سیب زمینی مرغ کباب شده هم برا اهل بیت سوپ برای بچه ها
هن😬😲
خدایا شکرت بخاطر خوشبختی که نصیبم کردی مرسی🙏💫 عشق مامان میدونم که سالم میای تو بغل منو بابایی 😍بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچیکت هستیم. یه پسر دارم شاه نداره...♡ همسرم ، همه کسم بی نهایت دوست دارم و همیشه عاشقتم❤
همسایمون مادرعرفان آشدوغ نذری آورده یه سطل یکبار مصرف برای من و شوهرم کافیه پسرم که آش دوست نداره نصف النهارمی خوره بچه ی خنگ آش به این خوشمزگی حیف نیست؟؛😋
بِحَقِّ الْحُسَیْن اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ.الْفَرَجْ 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه ی ابا عبدالله الحسین علیه السّلام فقط ظهور امام زمانم
میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ. ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده