2777
2789

قورمه سبزی 😋

☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیم‌جوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖

کوکو سبزی. کوکو سیب زمینی. میتونی سیب زمینی تخم مرغ درست کنی رنده کنی باسس و خیارشور. تقریبا مثل الویه. یتیمچه. بادمجان سرخ کرده با سیب زمینی. املت. کله جوش. 

این تعدادی از غذاهای بدون گوشت و راحت هست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

گوشت چرخی با سیب زمینی  مرغ کباب شده هم برا اهل بیت سوپ برای بچه ها

هن😬😲

خدایا شکرت بخاطر خوشبختی که نصیبم کردی مرسی🙏💫  عشق مامان میدونم که سالم میای تو بغل منو بابایی 😍بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچیکت هستیم. یه پسر دارم شاه نداره...♡ همسرم ، همه کسم بی نهایت دوست دارم و همیشه عاشقتم❤     

من اینروزا مریضم بهم میرسن ببینم خواهر شوهر چی بفرسته برا شام😃ناهار ک مادرشوهر قیمه فرستاده بود مامانمم کلم پلو 

کلی اطلاعات حقوقی براتون میزارم تو تاپیک اطلاعات حقوقی امیدوارم ب دردتون بخوره ❤
اینجا خیلی شنیدم‌میگن سوپ داریم.چجوری درست میکنید ک بجای شام‌یا نهار میخورید؟؟ اخه سوپ ضعف میاره&nb ...

من دیشب سوپ جو درست کردم...جو کامل

مواد داخلش بوقلمون...حو...قارچ...شیر...کره...هویچ ..جعفری...کمی پیاز تفت داده شده و ادویه بود

خدایی سیر هم شدیم....باردارم هستم

من ملکه آبی پوش ملکه آرامش، علم، عشق و ثروت کار خود را به خدا واگذار میکنم که او بر احوال بندگان بیناست  ♣♣

همسایمون مادرعرفان آشدوغ نذری آورده یه سطل یکبار مصرف برای من و شوهرم کافیه پسرم که آش دوست نداره نصف النهارمی خوره بچه ی خنگ آش به این خوشمزگی حیف نیست؟؛😋

بِحَقِّ الْحُسَیْن                                                            ‌‌                           اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ.الْفَرَجْ                                                 🖤🖤🖤🖤                                                                       دعای من در              روضه ی                                                                       ابا عبدالله الحسین علیه السّلام                                                                   فقط ظهور امام زمانم

دلم میخواد سمبوسه درست کنم ولی حوصله ندارم

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز