رووویا مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 10644 عنوان خون ریزی جای امپولم قطع نمیشه 72 بازدید | 10 پست انوکساپارین میزنم هرروز.امروز که تو بازوم زدم هر یه ساعت یهو خون راه میفته زیاد از جاش.خودمم نمیفهمم یهو پسرم میبینه بهم میگه.کسی میدونه چکارش کنم خوب شه؟ تورو سننه قربونت برم!!!! 1400/05/23 | 22:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آلبالوترشی عضویت: 1398/09/24 تعداد پست: 2373 انوکساپارین من تو شکم میرنم.اونم انقدر یولش تزریق نیکنه شوهرم که فشارم میوفته.اینجوری کمتر جاش میمونه و کبود نمیشه
رووویا مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 10644 انوکساپارین من تو شکم میرنم.اونم انقدر یولش تزریق نیکنه شوهرم که فشارم میوفته.اینجوری کمتر جاش میمون ... منم تو شکم میزنم.انقد شکمم پر شده و کبوده و قلمبه قلمبه دیگه جا نداشت اپروز.زدم تو دستمم که اینجوری شده تورو سننه قربونت برم!!!!
آلبالوترشی عضویت: 1398/09/24 تعداد پست: 2373 منم تو شکم میزنم.انقد شکمم پر شده و کبوده و قلمبه قلمبه دیگه جا نداشت اپروز.زدم تو دستمم که اینجوری ... خب طبیعیه شاید چون خونت رقیق شده لابد بند نمیاد.ولی اینی که گفتم رعایت کن خخخخخخیلی اروم تزریق کنی اصلا ن جاش میمونه ن کبود میشه منم تازه یاد گرفتم جاشم ماساژ نده اصلا.البته شوهرم میزنه
رووویا مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 10644 خب طبیعیه شاید چون خونت رقیق شده لابد بند نمیاد.ولی اینی که گفتم رعایت کن خخخخخخیلی اروم تزریق کنی ا ... حوصله ندارم بخدا.من خودم میزنم.بازومو یه دستی نمیتونم بزنم.پسرم میاد نیشگون میگیره بازومو من امپول و میزنم تورو سننه قربونت برم!!!!
آلبالوترشی عضویت: 1398/09/24 تعداد پست: 2373 حوصله ندارم بخدا.من خودم میزنم.بازومو یه دستی نمیتونم بزنم.پسرم میاد نیشگون میگیره بازومو من امپول و ... ای بابا چیبگم.خدا کمکمون کنه فقط.شما براچی میزنی؟من سابقه سقط و غلظت خون ظاهرا
رووویا مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 10644 ای بابا چیبگم.خدا کمکمون کنه فقط.شما براچی میزنی؟من سابقه سقط و غلظت خون ظاهرا منم یه سقط داشتم شهریور پارسال تورو سننه قربونت برم!!!!
رووویا مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 10644 ببخشید تا کی باید بزنیم؟ بمن تا ۳۰هفته.شایدم تا اخر تورو سننه قربونت برم!!!!
آلبالوترشی عضویت: 1398/09/24 تعداد پست: 2373 بمن تا ۳۰هفته.شایدم تا اخر اهان.انشالله بسلامتی زایمان کنی
پیتزا_سبزیجات عضویت: 1395/08/20 تعداد پست: 29525 منم تو شکم میزنم.انقد شکمم پر شده و کبوده و قلمبه قلمبه دیگه جا نداشت اپروز.زدم تو دستمم که اینجوری ... اگر تو شکم نمیزنی بالای رون بزن از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد