2777
2789
عنوان

خون ریزی جای امپولم قطع نمیشه

72 بازدید | 10 پست

انوکساپارین میزنم هرروز.امروز که تو بازوم زدم هر یه ساعت یهو خون راه میفته زیاد از جاش.خودمم نمیفهمم یهو پسرم میبینه بهم میگه.کسی میدونه چکارش کنم خوب شه؟

تورو سننه قربونت برم!!!!
انوکساپارین من تو شکم میرنم.اونم انقدر یولش تزریق نیکنه شوهرم که فشارم میوفته.اینجوری کمتر جاش میمون ...

منم تو شکم میزنم.انقد شکمم پر شده و کبوده و قلمبه قلمبه دیگه جا نداشت اپروز.زدم تو دستمم که اینجوری شده

تورو سننه قربونت برم!!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تو شکم میزنم.انقد شکمم پر شده و کبوده و قلمبه قلمبه دیگه جا نداشت اپروز.زدم تو دستمم که اینجوری ...

خب طبیعیه شاید چون خونت رقیق شده لابد بند نمیاد.ولی اینی که گفتم رعایت کن خخخخخخیلی اروم تزریق کنی اصلا ن جاش میمونه ن کبود میشه منم تازه یاد گرفتم جاشم ماساژ نده اصلا.البته شوهرم میزنه

خب طبیعیه شاید چون خونت رقیق شده لابد بند نمیاد.ولی اینی که گفتم رعایت کن خخخخخخیلی اروم تزریق کنی ا ...

حوصله ندارم بخدا.من خودم میزنم.بازومو یه دستی نمیتونم بزنم.پسرم میاد نیشگون میگیره بازومو من امپول و میزنم 

تورو سننه قربونت برم!!!!
منم تو شکم میزنم.انقد شکمم پر شده و کبوده و قلمبه قلمبه دیگه جا نداشت اپروز.زدم تو دستمم که اینجوری ...

اگر تو شکم نمیزنی بالای رون بزن

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد