2777
2789
قرآن رو همین علما برا ما آوردنا  وگرنه ما از کجا اصلا میدونستیم قرآن چیه و جمع آوری شده؟؟ ما ف ...

خب درست این سایت عکسای ایشونو و با چندتا خانوم که حجاب ندارن اورده ولی خوب فک نکنم به ما ربطی داشته باشه ایشون خودشون میدوننو و خدای خودشون 

اصن چه اشکالی بایدم داشته باشه هر کس عقایدی داره

💔⚡تو مثل خواب خوب فانتزی ولی من کابوس غم ⚡💔      ⚡💔تو مثل رقص گل سرخی رو باد من مثل خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد 💔⚡کاربر قدیمیم
خب درست این ساعت عکسای ایشونو و با چندتا خانوم که حجاب ندارن اورده ولی خوب فک نکنم به ما ربطی داشته ...

تو همون قرآنی که ۱۳ دورش زد 

نوشته که با خانوما اختلاط نکنید مگر به ضرورت.

وگرنه قطعا به ما ربطی نداشت شما خودتون ربطش دادین. یه چیزی بهتون بگم بنظرم شما اصلا بلد نیستید وارد گفتگو بشید چون صرفا از اون ور بوم افتادین 

مثلا خودتون میگید شجریان گفت ۱۳ دور زد بعد من میام آدرس میدم که شجریان اگر ۱۳دور زن بود قرآنو میفهمید . دوباره در میارین میگین به ما چه.

اینجوری آدم خسته میشه باهاتون وارد گفتگو شه. امروز من بودم فردا یکی دیگه خوب نیست اینطور جواب بدین واقعا.آدم زده میشه که خدایا چرا از اول اصلا حتی سلام کردم به طرف.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو همون قرآنی که ۱۳ دورش زد  نوشته که با خانوما اختلاط نکنید مگر به ضرورت. وگرنه قطعا به ما ر ...

ببخشید اگه باعث شدم ناراحت شید من قصدم ناراحت کردن نبود و نخاستم لحنم بد باشه من فقط تو یکی از گفتگو های ایشون شنیدم که این چنین گفتن و دیگه چیز زیادی نمیدونم و خودمم خیلی نسبت به قضاوت کردن حساسم 

من از اون ور بوم نیوفتادم شما که از من چیزی نمیدونین من اونطوری که فک میکنین نیستم که مثلا بی ادب باشم یا امام پیغمبر نشناسم اتفاقا خیلی هم بهشون معتقدم ولی بعضی چیزا رو قبول ندارم مثل همین حرام بودن اهنگ و موسیقی 

💔⚡تو مثل خواب خوب فانتزی ولی من کابوس غم ⚡💔      ⚡💔تو مثل رقص گل سرخی رو باد من مثل خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد 💔⚡کاربر قدیمیم
ببخشید اگه باعث شدم ناراحت شید من قصدم ناراحت کردن نبود و نخاستم لحنم بد باشه من فقط تو یکی از گفتگو ...

بزارید یچیزی بهتون بگم. اگر الان زیاده رو قضاوت کردن و نکردن تو اینستا و مجازی حرف زیاده دلیلش اینه که میخوان هر غلطی کردن کسی نتونه بهشون حرفی بزنه. ریشه ش از همونجا میاد.

من واقعا همچین فکری هم راجبتون نکردم بعدشم من خودم یه زمانی به پوچی هم رسیدم. ایناتجربیاتم اززندگی بودن . راجب موسیقی تجربه خودم بود 

اینهمه شعار که میگن خودت باش و همش میگن من خودم هستم منم گفتم موسیقی باعث میشه شادی و غمت حقیقی نباشه. دانشگاه رفیقی داشتم همش میگفت قضاوت نکنید و از آزادی میگفت 

به وقتش که شد حق کسیو خواست بخوره جاش بره سرکار.

متاسفانه همون طور که دین باعث کاسبی یه عده شده،  الان دقیقا برعکسش هم صادقه و تعدادشونم خیلی زیاده .

نمیدونم تو اینستا توجه کردین یا نه بلاگرا میگن عاشق خودت باش من عاشق خودمم و اصلا حرف مردم برات اهمیت نداشته باشه و این صحبتا بعد صورتش پر از عمله  و حتی کارایی که میکنه هم فقط برا جلب توجه هست که بهش میگن اقتصاد توجه ‌. و یعنی دقیقا تناقض با تمام حرفایی که زده. 

خواستم تناقضا رو ببینید و ببینید شجریانی که ۱۳ دور قرآن رو زده خودش چکاره ست. یا اکثر بازیگرایی که بسیار ابراز وجود میکنن و  چقدر زیبا مشکلات حکومتی رو بیان میکنن، خودشون خیلی متاسفانه کثیف هستن و از این حرفا زدن  پول در میارن. یکبار یکی از سلبریتیا حرفایی زد که تا مغزاستخوانم رفت اینقد قشنگ گفت، بعدا دیدم این کلا خودش تو خارج  زندگی میکنه و اصلا دغدغه نداره فقط برا پول اینحرفا رو میزنه.

تتلو هم همینه.

من اهل قضاوتِ غلط نیستم اما بشدت اهل قضاوتِ درستم. همیشه پیش هر کی بشینم نمیزارم راجب دیگران حرف بزنن میگم به ما چه بارها خیلی چیزا از اطرافیانم دیدم و دم نزدم .اما اگر تناقضی ببینم حتما باهاش برخورد میکنم  

بزارید یچیزی بهتون بگم. اگر الان زیاده رو قضاوت کردن و نکردن تو اینستا و مجازی حرف زیاده دلیلش اینه ...

بله واقعا حرفتون درسته بنظرم من یمقدار در اشتباه بودم 

اره واقعا درسته حرفتون واقعا این روزا زیاد میبینه اینطور ادما رو که میگن ازادی یا مثل خودمون باشیمو و به حرف مردم گوش ندیم اما خودشون پره عقده ان و صورتشون پر از عمله واقعا 

دقیقا یکی از همسایه ما از همین بلاگرای معروفه واقعا زندگیش با اون چیزی که تو مجازیه فرق داره و فقط نمایشه یا کلا صورتش عمله و همش میگه صادق باشیم ولی خودش صادق نیست یعنی میخام بگم زندگیه مجازی واقعا مزخرف شده و پر دروغو و قضاوت همونطورم که خودتون گفتید 

یعنی جوریه که ما بچگی باهم دوستای صمیمی بودیم و باهم بودیم ولی الان به من سلامم نمیکنه😂اصن باورم نمیشه یعنی چقد ادما رو عوض میکنه همین مجازی

ببخشید اگه باعث شدم ناراحت شید من قصدم ناراحت کردن نبود و نخاستم لحنم بد باشه من فقط تو یکی از گفتگو ...

خواهش میکنم. چرا واقعا ناراحت شده بودم آخه میدونید خودم اصلا اهل اینکه راجب دیگران صحبت کنم نبودم بعد شما همش از قضاوت میگفتین و دوباره خودتون راجب یچیزایی میگفتین منم مجبور میشدم از ماهیتشون بگم و تناقضات حرفیشون بعد شما دوباره میومدیم میگفتین خب به ما چه. واقعا حس خیلی بدی بهم دست میداد ‌اخه من همش حتی اگر کسی باهام مخالف هم باشه ولی دوس دارم گفتگو باهم داشته باشم یه گفتگوی خیلی خوب.اماالان نه دیگه چون صادقانه صحبت کردین

خواهش میکنم. چرا واقعا ناراحت شده بودم آخه میدونید خودم اصلا اهل اینکه راجب دیگران صحبت کنم نبودم بع ...

امیدوارم از دستم ناراحت نشده باشید بله درسته واقعا ممنون واقعا گفتگوی خوبی بود ممنون ازتون ❤😘

بله واقعا حرفتون درسته بنظرم من یمقدار در اشتباه بودم  اره واقعا درسته حرفتون واقعا این روزا ز ...

چقدر لذت بردم وقتی گفتین یمقدار اشتباه کردم، فهمیدم با یه انسان خیلی شریف و منطقی و عاقل طرفم.

بله دیگه من از همین میسوزم که اینقد دروغ میگن و تناقض دارن. زیاد مثال از این دست براتون دارم که دقیقا بااسم و کاری که کردن از همین سلبریتیا چه دروغا که نگفتن و نمیگن 

بهمین خاطر من اگر فرصتش پیش بیاد حتما رو میکنم این کارِ کثیفشونو.

مجازی برا خیلیا محل عقده گشایی شده. یعنی من یه دوستی داشتم تو مدرسه این باباش در طول سال ۵هزار تومن بهش میداد روی هم خدا شاهده جمع ۹ماهِ مدرسه ش ۵هزار تومن میشد. اینقد که آدم حسابش نمیکرد تو خونه ی اونا فقط برادرش حساب میشد.الان تو اینستا استوریاش فقط باباجونشه که مثلا من کلا توی آغوشِ پدرم و محبتش بزرگ شدم و بقیه هم که دیگه آنقدحسرتشو خوردن در حالِ تلف شدنن که شیطونه میگه برم بگم لابد بابای من بود که در سال ۵تومن بهم میداد😂 الانم رابطه مو باهاش قطع کردم چون دیگه حالم ازش بهم میخوره. تازه اگر برم اینو بگم مطمئنم اونقد بلده خوب صحبت کنه که حتما بقیه فک میکنن من دارم اشتباه میکنم و اون خوبه. آخه خیلی خوب صحبت میکنه لعنتی 😂

بله واقعا حرفتون درسته بنظرم من یمقدار در اشتباه بودم  اره واقعا درسته حرفتون واقعا این روزا ز ...

همشون همینطورین همشون دروغ میگن😂همه اوناییکه به نمایش میزارن و اینا منظورمه. مثلا دوستم تمام استوریاش اینه که برای خودت زندگی کن.قضاوت نکن.عاشق خودت باش 

اگر بدونِ آرایش تا دم در حیاط اومد شرط😂من اینستا ندارم خب چون  حوصله اینهمه دروغ و تناقض رو ندارم .اینا میان استوریای اینستاشونو گاها میزارن واتس آپ ،بماند که چقد تو خودِ وات استوری میزارن.بهمین خاطر میدونم اونجا چخبره

بزارید یچیزی بهتون بگم. اگر الان زیاده رو قضاوت کردن و نکردن تو اینستا و مجازی حرف زیاده دلیلش اینه ...

ببخشید متوجه نشدم الان یعنی شما مشکلتون اینه شجریان چرا اهنگ میخوند؟!

و سرانجام در برابر همه چشم‌ها، دو چشم زنده را زنده به گور کردند. چشم‌هایی که دزدها را دیده بود.
چقدر لذت بردم وقتی گفتین یمقدار اشتباه کردم، فهمیدم با یه انسان خیلی شریف و منطقی و عاقل طرفم. بله ...

خاهش میکنم از خوبیه خود شماس منو جذب کرد حرفاتون واقعا😍

وای 😂😂😂

اره اینطور ادما زیادن فقطم میخان خودشونو و خوانوادشونو خوب نشون بدن بعدم یکی میبینه که مثلا مادر پدر خوبی نداره میشینه کلی غصه میخوره ولی نمیدونه که اینا همش الکیه 

همین دوستمو که میگم واقعا اصن باورم نمیشه بعضی مواقع دلم میگیره میگم انگار نه انگار روزی دوستم بود ولی الان چی انگار مثلا نمیشناسه منو با اینکه با هم بزرگ شدیمو تو یه محله بودیم 🥺

همشون همینطورین همشون دروغ میگن😂همه اوناییکه به نمایش میزارن و اینا منظورمه. مثلا دوستم تمام استوری ...

اها اره والا همشون همینن دقیقا 

الان همینیم که من میگم مامان باباش طلاق گرفتن باباش رفته زن گرفته مامانش تو این مدت سه بار ازدواج کرد اینم مونده بود بدون خونه بعد اود خونه مامانبزرگش میمونه تو یه خونه یه خوابه که قدیمیه اون یه خوابو فقط قشنگ درست کرده برا استوریاش همین وسط بیچاره خودشم نامزد داشت طلاق گرفت بعد اولا برای پول رفته بود دبی مدل لباس زیر شده بود🤦🏼‍♀️

نه عزیزم دیگه نیستم اصلا😘 منم لذت بردم از این حجم از حق پذیریتون.

فداتشم😍❤💋