2777
2789

یکی رو خدا سر راهم قرار داد که همه خوبی ها رو با هم داشت

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدواج زوری

تهشم طلاق

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

بله خدا رو شکر . به نظر من هر تغییر بزرگ شخصیت ادم رو پرورش میده ازدواج فرزند اوری شاغل شدن درس خوندن ....

ازدواج با انتخاب درست و عاقلانه خیلی هم عالیه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

چون ن بابا داشتم ن مامان سربار زندگی عموم بودم و البته عمه هامم هر روز منت یه لقمه غذایی ک در مقابلش عین کارگر کار میکردم میذاشتن ازدواج کردم راضی نیستم از زندگی متاهلی خصوصا با شوهر سر ب هوا و خیانت کار اما حداقلش اینه دیگه منتی نیس عین پادگان قرار نیس هفت صبح بیدار شم و تا بوق سگ کار کنم اخرشم بگن سربار مایی

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

چون ن بابا داشتم ن مامان سربار زندگی عموم بودم و البته عمه هامم هر روز منت یه لقمه غذایی ک در مقابلش ...

ولی اگه خونه ی مامان بابام بودم ۳۰ ب بعد ازدواج میکردم اونم ن سنتی

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

از یه لحاظ هایی مجردی بهتر بود چون هیچ مسئولیتی نداشتی و اگه تو رابطه ای هم بودی دلخوری پیش میومد میتونستی راحت جدا بشی و... آدم تو متاهلی یه دعوا ش ک میشه انگار دنیاش تاریک و جهنم میشه انگار تمام در های دنیا به روت بسته س چون به این راحتی ها نیست بیرون اومدن از ازدواج یا حتی قهر و ..

از یه لحاظ هایی هم متاهلی مثلا آزادی بیشتری داری و خانواده گیر نمیدن من اگه خانواده اپن مایندی داشتم خیلی دیر تر ازدواج میکردم و مجردی رو ترجیح میدادم قطعا