بزارید یچیزی بهتون بگم. اگر الان زیاده رو قضاوت کردن و نکردن تو اینستا و مجازی حرف زیاده دلیلش اینه که میخوان هر غلطی کردن کسی نتونه بهشون حرفی بزنه. ریشه ش از همونجا میاد.
من واقعا همچین فکری هم راجبتون نکردم بعدشم من خودم یه زمانی به پوچی هم رسیدم. ایناتجربیاتم اززندگی بودن . راجب موسیقی تجربه خودم بود
اینهمه شعار که میگن خودت باش و همش میگن من خودم هستم منم گفتم موسیقی باعث میشه شادی و غمت حقیقی نباشه. دانشگاه رفیقی داشتم همش میگفت قضاوت نکنید و از آزادی میگفت
به وقتش که شد حق کسیو خواست بخوره جاش بره سرکار.
متاسفانه همون طور که دین باعث کاسبی یه عده شده، الان دقیقا برعکسش هم صادقه و تعدادشونم خیلی زیاده .
نمیدونم تو اینستا توجه کردین یا نه بلاگرا میگن عاشق خودت باش من عاشق خودمم و اصلا حرف مردم برات اهمیت نداشته باشه و این صحبتا بعد صورتش پر از عمله و حتی کارایی که میکنه هم فقط برا جلب توجه هست که بهش میگن اقتصاد توجه . و یعنی دقیقا تناقض با تمام حرفایی که زده.
خواستم تناقضا رو ببینید و ببینید شجریانی که ۱۳ دور قرآن رو زده خودش چکاره ست. یا اکثر بازیگرایی که بسیار ابراز وجود میکنن و چقدر زیبا مشکلات حکومتی رو بیان میکنن، خودشون خیلی متاسفانه کثیف هستن و از این حرفا زدن پول در میارن. یکبار یکی از سلبریتیا حرفایی زد که تا مغزاستخوانم رفت اینقد قشنگ گفت، بعدا دیدم این کلا خودش تو خارج زندگی میکنه و اصلا دغدغه نداره فقط برا پول اینحرفا رو میزنه.
تتلو هم همینه.
من اهل قضاوتِ غلط نیستم اما بشدت اهل قضاوتِ درستم. همیشه پیش هر کی بشینم نمیزارم راجب دیگران حرف بزنن میگم به ما چه بارها خیلی چیزا از اطرافیانم دیدم و دم نزدم .اما اگر تناقضی ببینم حتما باهاش برخورد میکنم