2777
2789
عنوان

چاقی😐😭

166 بازدید | 16 پست

۱۵ سالمه حدودا ۱۰۰ کیلو اضاف وزن دارم رژیم گرفتم ی روز میگیرم ول میکنم میخام از امروز نهار حزف کنن به نظرتون لاغر میشم؟

یه راه معرفی کنید لاغری سریع باشه✔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندی مگ 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

وای ۱۵ سالته خیلییبییی اضافه وزن داری توروخدا زودتر لاغر شو چون بعدا بزرگتر بشی بازم چاق تر میشی و خیلی سخت تر میشه لاغری . 

منم ۸ کیلو اضافه وزن دارم ۵۸ ام باید بشم ۵۰ 

دنبال ی رژییمم ببین تو اینستا دکتر الهه رشید بیگی هست از اون رژیم بگیر 

ببین رژیم دارم از دو تا متخصص خوب ولی اراده ندارم هی گشنم میشه چ کنم؟

فقط باید خودتو وادار کنی.. تایم خالی زیاد داری... تایم هاتو پر کن .. تا بسمت خوردن نری

یکی میشناختم آقا بود البته اون متولد ۶۸ اینا بود با ۱۲۰ کیلو اینا. رفت معده اشو کوچک کرد و لاغر شد.

ولی اراده کنی، بدنت سالمتر می مونه تا جراحی

قهرمان خودت باش