2777
2789
عنوان

چاقی😐😭

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 16 پست

عزیزم خیلی اضافه وزنت بالاست که من ۹۵ کیلو بودم ده ماه پیش عمل اسلیو معده کردم الان ۶۳ کیلوام تهران پیش دکتر طولابی هزینه عمل سی میلیون آب خورد اگر بی ام آی بدنت بالای چهل باشه بیمه بهت تعلق میگیره من بی ام آی بدنم سی و پنج بود آزاد حساب شد برام راجب عمل اسلیو سرچ کن بی خطرترین عمل خیلی ام ساده و راحت به حرف این و اونم گوش نکن که خطرناکه از کسی که خودش این عمل و انجام  داده تحقیق کن نه کسی که فقط شنیده و اصلا نمیدونه این عمل چیه فقط رو در همسایه شنیده و بقیه رو میترسونه تو چاره کارت اسلیوه من انقدر رژیم میگرفتم ها یادمه پنج سال پیش رژیم گرفتم بیست کیلو کم کردم ۸۷ کیلو بودم شدم ۶۹ اینا بعدش رژیم و ول کردم انقدر خوردم شدم ۹۵ یعنی از قبلمم چاق تر دیگه بعدش افسردگی گرفتم با همه قطع رابطه بودم سر چاقیم چون هر کی منو میدید میگفت وااای تو چرا این شکلی شدی چقدر چاق شدی آخه من همسن تو بودم تا بیست و دو سالگیم واقعا باربی بودم و بعدا چاق شدم حالا فکر کن زاییمانم نداشتم 

فدات بشم ایشون به خدا اسیب می رسونی به خودت سر خود رژیم نگیر تمام موهات میریزه عزیزم من تجربیات خودمو دارم بهت میگم که این کار نابودت میکنه تنها راهی که داری اینکه یه برنامه غذایی خوب بگیری که برای تمام طول عمرت مفیده من خودمم از خانم سحر معصوم برنامه غذایی رو گرفتم ایشون کارشناس ارشد تغذیه رو دارن تو کارشونم خدایی خیلی خبره هستن من واقعا راضیم جوری که الان 3 ماهه گذشته و من 5 کیلو لاغر کردم 

البته بگم تنها برنامه غذایی کافی نیست حتما روزانه نیم تاساعت به بالا هم باید ورزش کنی تا نتیجه بگیری  این برنامه غذایی رو امتحان کن با ورزش بهت قول میدم تو 3 ماه بیشتر از 5 کیلو هم کم کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.