2777
2789
عنوان

کل هیکلم ترکید

946 بازدید | 69 پست

حالم خیلی گرفته از دیشب باردارم دیشب رفتم تو اینه دیدم تو فاصله چند روز کل شکمم شده ترک حتی پوست واژ..نم هم پر ترک شده کنار رونام تیره شده زیر بغلم تیر شده حتی گردنم 

دارم از غصه دق میکنم چرا من انقد بدشانسم

اخه پوست وا..ژن ادمم ترک میخوره؟

شما اینجوری بودین؟چیکار کردین 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من شنیدم روغن مالی می کنن که پوست ترک برنداره.

واسه از بین بردنشون تا وقتی که قرمز هستن به دکتر پوست مراجعه کنین.اگه سفید بشن فقط 30_40 درصد امکان حذفشون هست.

نی نی سایت دیگه جای موندن نیست..

از دیشب باردارم؟ یه شبه بار داری چطور یه شبه فهمیدی ؟ چند روز طول میکشه تا بی بی چک بزنه یه خانم تا نشون بده بارداره؟ چطور تو یه شب بار دار شدی و بدنت هم ترک ترک برداشت؟

عزیزم بارداری دیگه ...همه همینن... زنداداش من پوستش لک اورد تو بارداری.. لک های سیااااه بزرگگ.. دکتر ...

شوهر نکبتم همش به روم میاره 

دارم دق میکنم

صب پاشده میگه تازه این اولشه هنوز ده پونزده روز دیگه داری بدتر از این میشی 🥲همش میگه وای اینجات ترک خورد وای اینجات تیره شد 😭

من شنیدم روغن مالی می کنن که پوست ترک برنداره. واسه از بین بردنشون تا وقتی که قرمز هستن به دکتر ...

روغن زیتون میزدم اما نه هر روز 

همش تو چهار پنج روز اتفاق افتاده قبلش صاف صاف بود

شوهر نکبتم همش به روم میاره  دارم دق میکنم صب پاشده میگه تازه این اولشه هنوز ده پونزده روز دی ...

منم واژن و ماژن و شکم و رون و همه جام ترکید موقع بارداریم... ولی برام مهم نیست بعدها باهاش پز میدی من حت موهای سفیدمم که رنگ میکردم دیگه نمیکنم... هر کدوم از اینا نشونه تکامله عزیزم

شوهر نکبتم همش به روم میاره  دارم دق میکنم صب پاشده میگه تازه این اولشه هنوز ده پونزده روز دی ...

بگو به درک فدای یه تار موم ..... بگو عوضش یه بچه ی سالم برات بدنیا میارم ....‌

من نشستم تَهِ گلدون