2777
2789
عنوان

کل هیکلم ترکید

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 69 پست

دیگه بیخود نیست که بهشت زیر پای مادران است

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم واژن و ماژن و شکم و رون و همه جام ترکید موقع بارداریم... ولی برام مهم نیست بعدها باهاش پز میدی م ...

نمیدونم چی بگم که دال بر ناشکری نباشه ،حتما شوهر خوبی داری که برات مهم نیست  من همسر خوبی ندارم ، همش باعث میشه احساس کمبود کنم

یه ترکه که دیگه

منم ترک به خاطر کاهش وزنم رو شکمم هست چندتا

خیلیم دوسشون دارم قشنگ ترین تتو های دنیان گلم

زیر بغلمم تیره نیست ولی اگه بود هیچ مشکلی باهاش نداشتم

شاید تازه زایمان کردی حساس شدی

ولی سعی کن در تمام لحظات زندگیت خودت و اعتماد به نفست رو اولویت قرار بدی

چون نه تنها باعث میشه حس خوبی داشته باشی بلکه باعث میشه بقیه همین حس رو داشته باشن و بهت احترام بزارن

در هیچ چیز تعصب نداشته باشید. زنده باد سرزمین پارس.

شوهر نکبتم همش به روم میاره  دارم دق میکنم صب پاشده میگه تازه این اولشه هنوز ده پونزده روز دی ...

این مرد لیاقت پدر شدن نداره

من همیشه میگم سعی کن خودت اعتماد به نفس داشته باشی اون موقع بقیه هم بهت احترام میزارن

وقتی خودت خودتو دوست نداری چرا توقع داری دیگران دوست داشته باشن؟

در هیچ چیز تعصب نداشته باشید. زنده باد سرزمین پارس.

نمیدونم چی بگم که دال بر ناشکری نباشه ،حتما شوهر خوبی داری که برات مهم نیست  من همسر خوبی ندارم ...

اینا همش بخاطر تغییرات هورمونی هستش و گاهی بخاطر طبع بچه

من پسرم طبعش خیلی گرم بود با اینکه تمام بارداری از عطش کاسنی میخوردم ولی بازم رو بدنم نشون دادش اثرش رو که بعد زایمانم از بین رفت همش

من ازتو بدتر بودم کهیرم زدم بعد باراداری تیرگیام داره میره خیلی بهتر شدم ولی ترکها هست ...فداسرت میری لیزر میری پوست اون قسمتو برمیداری یا...غصه نداره لذت ببر از دوران بارداریت پیش شوهرتم بگو وای من خیلی خوبم همه بدتر ازین میشن بازمن خوبم

برای سلامتی خواهرم صلوات میفرستی؟اللهم اشف کل مریض