2777
2789
عنوان

کل هیکلم ترکید

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 69 پست

عزیزم واسه بیکینیت خوب میشه باروغن زیتون پوست گردن اینارو چرب کن متاسفانه پوستت تحمل نداش 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
شوهر نکبتم همش به روم میاره  دارم دق میکنم صب پاشده میگه تازه این اولشه هنوز ده پونزده روز دی ...

بهش بگو بعله من این بلاها سرم میاد تا تو باغرور بگی پدر شدم بگی بچم تا خونوادت نگن نازا بود آخی پسرم حسرت بدل موند کی از اندام زیبا بدش میاد ولی همیشه زن فداکاری میکنه توام درک داشته باش اینارو بفهم 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم نگران نباش من اینقدر پوستم صاف و یدست بود که خودم نگاه میکردم کیف میکردم دریغ از یه دونه خال یا لک....

ولی بعد بارداری معذرت میخوام ریده شد تو هیکلم به قول شما حتی پوست واژنم هم ترک خورده الان ۶ ساله میگذره ترکا همون جور موند حالا شما باز خوبه اولش هستی قابل درمانه ..... الان یه پیج تو اینستا دیدم خیلی تعریفشو میکنن راضی هستن ولی نمیدونم چقدر صحت داره هم پک برای تیرگی داره هم برای ترک هرکی گرفته راضی بوده ولی حقیقتش من گفتم شاید اثر نداشته باشه نگرفتم 

میدونی شوهرم خیلی با خانما لول میخوره تو محیط کارش به قول بچه های اینجا شاید  فقط رابطه اجتماعی ...

وای اینجوری نگو عزیزم عوضش خیلی ها ارزوی این موقعیت تو و بارداریت رو دارن بعد تو ناشکری میکنی شوهرت اگر آدم باشه هیچ وقت ملکه ی زندگیش رو با کسی مقایسه نمیکنه تو بهترینی حتی با ترک ها اعتماد بنفستو هیچ وقت از دست نده گلم نود درصد خانمعا تو بارداری مثل تو میشن ولی بعد که ان شالله فارغ بشی شوهرت به خاطر این ۹ ماه حاملگی خیلی عطش و علاقه ی بیشتری بهت پیدا میکنه مطمعن باش 

😍😍😍
عزیزم نگران نباش من اینقدر پوستم صاف و یدست بود که خودم نگاه میکردم کیف میکردم دریغ از یه دونه خال ی ...

اره دیدم  ولی گفتم از طریق متخصص و لیزر و دارو وارد بشم شاید بهتر باشه مرسی که تجربتو نوشتی عزیز دلم 💋

عزیزم روغن ارده بزن من شنیدم خیلی خوبه حداقل از بقیه ترکهات جلوگیری میکنه 

یه کرمم بود من بعد زایمان زدم میشه گفت یکم بهتر کرد الانم ناپدید شدن زیاد دیده نمیشن

خدایا عاشقتم که پشتمی❤