2777
2789
عنوان

کل هیکلم ترکید

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 69 پست
بله نظر منم همينه☺️ تلاش شوهرت براي زندگيش بيشتر نشده؟ من فكر ميكنم ميشه  چون در اطرافيانم دي ...

چرا از دنیای بچگیش دراومده کلا

اصلا سیستمش تغییر کرده  

کلا همسر من خیلی سوسول و قرتی بود الانم به این چیزا و ظاهرش خیلی اهمیت میده ها ولی الویت اولش پسرمه و بس

از عمد نمیگه که منو ناراحت کنه انگار فقط میخواد بهم اطلاع بده و واقعیتو بگه گاهی هم میگه اشکال ندار ...

اون جمله آخري كه بهت گفتم بهش بگو 

خود به خود اين فكر از تو كله پوكش بيرون ميره وقتي هي نگه

شوهرت يكم زيادي روراسته هرچي ميبينه عين طوطي تكرار ميكنه اصلا نميگه حرفش چقدر تخريب كننده اس

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مردا واقعا طول میکشه تا پدر بشن، حقم دارن درکی ندارن از بچه نه تو وچودشون حسش کردن نه سختی های بارد ...

تو از سال ٨٨ عضوي 

تا الان فقط ٧٠٠ تا نظر دادي چه جالب چه با كلاس چه قديمي😉😉✋🏻✋🏻

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 
تو از سال ٨٨ عضوي  تا الان فقط ٧٠٠ تا نظر دادي چه جالب چه با كلاس چه قديمي😉😉✋🏻✋🏻

اره خیلی وقت بود نمی یومدم سایت شاید چند سالی

الان ی مدته دوباره زیادی وقت میذارم باید خودمو اصلاح کنم

چرا از دنیای بچگیش دراومده کلا اصلا سیستمش تغییر کرده     کلا همسر من خیلی سوسول و قرتی ...

خدا حفظ اتون كنه🙏🏻🙏🏻🌹💐

عزیزم یه روند طبیعیه پوستت شل نمیشه فقط ترکها میمونن ولی بعد ها کمرنگ تر میشن منم وقتی تو حاملگی این ...

میدونی شوهرم خیلی با خانما لول میخوره تو محیط کارش به قول بچه های اینجا شاید  فقط رابطه اجتماعی باشه نه فراتر از اون بخاطر همین اعتماد بنفسم اومده پایین یهو کل بدنم ترکید همش میگم نکنه منو با بقیه مقایسه کنه  همش هیکلمو با دوستای همسن و سالم که حتی هنوز ازدواجم‌نکردن مقایسه میکنم 

هیکلم پر بود و روشن حالا تو عرض چند ماه حتی پوست واژنمم ترک خورده شکمم پهلوهام رون هام 

تیرگی زیر بغل ران گردن روی بازوهام 

شل شدن پوست بازوهام ورم صورت بینی ،حتی پر مو‌تر هم شده بدنم 

حالم داره از خودم بهم میخورههمش تو یه مدت ک‌وتاه 😭

اره خیلی وقت بود نمی یومدم سایت شاید چند سالی الان ی مدته دوباره زیادی وقت میذارم باید خودمو اصلاح ...

يوزر پس وردشو آدم يادش ميره 😁

منم خيلي جاها عضو شدم ولي ديگه سر نزدم يادم رفته 😝آفرين به شما 

رخصت پيشكسوت 👌🏼✋🏻💐🌹

نگران لک و تیرگی نباش بعد زایمانت از بین میره

ولی ترکا هیچ کاریش نمیشه کرد😑

تازه شکمت که خالی بشه بدترم نیشه😶

هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟                        کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد                 یکی که فقط مال من بود و بس..‌‌.
میدونم 😭

بیخیال بابا

بعدش برو لیزر کن 

هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟                        کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد                 یکی که فقط مال من بود و بس..‌‌.
میدونی شوهرم خیلی با خانما لول میخوره تو محیط کارش به قول بچه های اینجا شاید  فقط رابطه اجتماعی ...

الان چند وقتت هست؟ 

اخه هیشکی نگفته که تاثیر داشته یا نه اصلا چه لیزری  لیزرم که ماشالا گرووو‌ون

مگه لیزر نمیشه کرد؟؟

حتما راهی برا درمانش هس