2777
2789
عنوان

کل هیکلم ترکید

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 69 پست
چرا برای همچین مردایی بچه میارین؟

اخه گلم اینطوری نبود ..حالا من تا صبح بگم و بزنم رو قران که این اینطوری نبود کی باور میکنه 

به خود خدا همچین دورم میگشت  که تمام فامیل حسرت میخوردن

دوستش همیشه میگفت شوهرت خیلی دوست داره و فلان اما از وقتی بیکار شد و خونه نشین کلااااااااا یه ادم دیگه شد کلااا

نمیدونم چی بگم که دال بر ناشکری نباشه ،حتما شوهر خوبی داری که برات مهم نیست  من همسر خوبی ندارم ...

شوهرت هنوز پدر نشده، بخاطر همين احساس پسرونه داره و جملات اين مدلي ميگه، بزار بچه ات بياد شوهرتم به بلوغ فكري ميرسه و بچه اشو كه بغل ميكنه يدفعه پدر ميشه ديگه اين صحبتها رو نميكنه 

اهميت نده، ني ني خوشگلتم دچار عذاب وجدان نكن

اگر بازم همسرت تكرار كرد جمله اشو، بهش بگو بچه ام ميشنوه غصه ميخوره، ديگه اين كلمات از دهنت خارج نشه، چون بچه ام از الان عذاب وجدان ميگيره براي به دنيا اومدنش...دهنشو ببنده

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این مرد لیاقت پدر شدن نداره من همیشه میگم سعی کن خودت اعتماد به نفس داشته باشی اون موقع بقیه هم بهت ...

دقیقا لامصب اینجوریه

تا یکم ذهن ادم اشفته میشه در مورد خودش بلافاصله از بقیه حرف میشنوه  

شوهر نکبتم همش به روم میاره  دارم دق میکنم صب پاشده میگه تازه این اولشه هنوز ده پونزده روز دی ...

اونجاهایی تیره شده بعد از زایمان خوب میشه ولی ترک ها میمونه و اکثر خانمها اینجوری میشن 

😍😍😍
دقیقا لامصب اینجوریه تا یکم ذهن ادم اشفته میشه در مورد خودش بلافاصله از بقیه حرف میشنوه   &nbs ...

😂😂

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 

وای ایناش که خوبه من از همون اول ویار کوفتی باهام بود تا همین الان انقدر اشتهام کم شده که دکترم همش قرص تقویتی میده بهم هنوز ۴ ماهم پر نشده ولی انقدر شکمم بزرگ شده نمی تونم جوراب بپوشم سر درد های وحشتناکی میشم که حتی از خوابم بیدارم می کنه ولی همش میگم خداجون قراره هر چی بشه بذار من بشم بچم دردی نکشه 

شوهرت هنوز پدر نشده، بخاطر همين احساس پسرونه داره و جملات اين مدلي ميگه، بزار بچه ات بياد شوهرتم به ...

مردا واقعا طول میکشه تا پدر بشن، حقم دارن درکی ندارن از بچه

نه تو وچودشون حسش کردن نه سختی های بارداری رو درک میکنن

من همسرم بند ناف پسرم رو خودش برید ولی بازم تا 3-4 ماه باورش نمیشد پدر شده و واقعا حس خاصی به بچه نداشت  

اینا رو بعدا خودش اعتراف کرد و بهم گفت ، مخصوصا تایمی که بچه رابطش یکطرفه ست و هیچ واکنشی نداره

الان دیگه رفیق جون جونیشه پسرم یعنی پسرم امر میکنه اون فقط میگه چشم   

مردا واقعا طول میکشه تا پدر بشن، خحقم دارن درکی ندارن از بچه نه تو وچودشون حسش کردن نه سختی های بار ...

بله نظر منم همينه☺️

تلاش شوهرت براي زندگيش بيشتر نشده؟ من فكر ميكنم ميشه 

چون در اطرافيانم ديدم اينو 

میترسم شل و ول بشه پوستم  😔

عزیزم یه روند طبیعیه پوستت شل نمیشه فقط ترکها میمونن ولی بعد ها کمرنگ تر میشن منم وقتی تو حاملگی اینجور شدم مثل شما خیلی ناراحت بودم و میترسیدم ولی دیگه بعد برام عادی شد شوهرمم هیچ وقت حرفی نزد اصلا 

😍😍😍
شوهرت هنوز پدر نشده، بخاطر همين احساس پسرونه داره و جملات اين مدلي ميگه، بزار بچه ات بياد شوهرتم به ...

از عمد نمیگه که منو ناراحت کنه انگار فقط میخواد بهم اطلاع بده و واقعیتو بگه

گاهی هم میگه اشکال نداره میری ورزش میکنی عملشون میکنی همه همینطور میشن و من تو یوتیوب بدتر از ایناشم دیدم اما با کدوم پول عمل میکنم..فقط میدونم روحیم داغونه