2789
عنوان

همسر سرد

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 63 پست

با این کارش به نظرم خیلی بی عرضه و ترسو به نظر اومد و گفتم من باید از این خونه برم.چون اگر این مادر و خواهر منو هم بگیرن بزنن.این امین آقا باشه هم هیچکاری نمیکنه.من جام تو این خونه نیس.خونه ای که خواهرش همش میگه خونه بابای منه که تو اومدی نشستی

اذیت نمیشید؟ من دختر احساسی هستم همش دلم میخواد عشق بگم عشق بشنوم. بعضی وقتها همسرم تا حدی خوب میشه ...

آدم برا همین چیزا ازدواج میکنه وگرنه که مرض نداره بره یکی دیگه رو تر و خشک کنه مجرد میمونه ناراحت هم نمیشه

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

والا برا منم همینه....😐

اون تو فیلماس هرروز گل به دست میان خونه یا انقدر پول دارن که مشغله فکری دیگه ای  جز اینکه امروز چه گلی بخرم براش رو ندارن😐

من کویری خشکم اماساحلی بارانیم....ظاهری آرام دارد این دل طوفانیم!!

البته بگم خواهرش بیمار اعصاب و روان هس.هر کاری میکنه و هر چی میگه هیچ کسی باهاش برخورد نمیکنه و میگن کاریش نداشته باشین چون قرص اعصاب میخوره!!!!خب چطوره که برا خودش و بچه هاش این خانم همه جوره خوبه برا بقیه اعصابش نمیکشه و هر چی دهنش میاد میگه

هی چی بگم ولی همین ک چشم پاکه نیگا نمیکنه ومهربونه وتوی کارای خونه بهت کمک میکنه خودش کلی پوئن مثبته

هرگز گره ام از علمت واشدنی نیس،غیر از تو کسی در دل من جاشدنی نیس،از نوکر بد هم ک بپرسند بگوید،ارباب ب خوبی تو پیدا شدنی نیس🖤

همه این کارهارو انجام دادم. برای مثال وایستادیم جلو گل فروشی میگم چه گلهای قشنگی دلم خواست میگه میخو ...

احساس میکنم کم حرفی. سکوت نکن با حرف زدن  متوجه میشه چی میخوای شاید نمیدونه و بلد نیست🤷🏼‍♀️ کادو و سوپرایز گرفتنو ...

غصه نخور درست میشه.

شوهر منم اینجوریه، گل که تا حالا برام نگرفته، سالی یه بارم برام دو سه تا بلوز میگیره، نه تولد، نه روز زن هیچی، ولی تو کار خونه بعضا کمک میکنه

به درخواستای منم توجهی نداره هر کاری خودش صلاح بدونه انجام میده😅

منم تصمیم گرفتم بیخیال بشم هرکسی یه جوریه دیگه

اینا پول ندارن خرج زندگیشونو بکنن . خونه مامانشه.بعد باز حامله میشی که چی؟ کی میخواد خرج تون کنه؟آخه ...

خوب کاری کردی محل زندگیتو جدا کردی. یه نظر من حتی اگر بشه محل کار همسرتم از اونا دور باشه بهتره. بعدش مگه تو خونه پدرت نمیری؟ وقتی اون میگه خونه مادرم تو هم باید بتونی خونه مادرت خواهر برادرات بری خب

البته بگم خواهرش بیمار اعصاب و روان هس.هر کاری میکنه و هر چی میگه هیچ کسی باهاش برخورد نمیکنه و میگن ...

تو هم سعی کن باهاش همکلام نشی.

اون خواست حرف بزنه پاشو برو خودتو با کاری چیزی مشغول کن

با این کارش به نظرم خیلی بی عرضه و ترسو به نظر اومد و گفتم من باید از این خونه برم.چون اگر این مادر ...

میدونی اون خواسته هم تو رو داشته باشه هم خانوداشو واسه همین دخالت نکرده از هرکدومتون دفاع میکرد خودش ادم بده بود بدتر اینکه یه جا زندگی میکردین. تو اصلا باید جوری رفتار کنی اونا به خودشون اجازه ندن بهت بد بگن. کمی مغرور و صبور باش. سعی کن از خانواده شوهرت پیشش بد نگی. خودت مستقیم باهاشون برخورد کن. وقتی هم به زور میگه بریم خونه مادرم بهونه بیار بگو فلانه پریودم از این حرفها

میدونی اون خواسته هم تو رو داشته باشه هم خانوداشو واسه همین دخالت نکرده از هرکدومتون دفاع میکرد خودش ...

دقیقا خواهرجون یکی دیگه هم این حرفای شما رو بهم گفت.وقتی ازش مشوره گرفتم.حالا نمیدونم چطور مغرور باشم؟؟؟!!!

من الان میرم خونه مادر شوهرم با اینکه چند بار باهام دعوا کرده و البته پشت دخترش بوده و میگف تو بدی تو دخترمو نمیخوای تو میخوای خواهر برادر رو از هم جدا کنی.تو فتنه ای و دنبال بهونه و ....پسرشم که بشه شوهرم اصلا حرف نمیزد.فقط بعدش بهم میگفت تو ناراحت نشو اون فشار خونیه و فشارش میزنه بالا عصبانی میشه یه چیزی میگه.بعدش باز پشیمون میشه.