2789
عنوان

همسر سرد

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 63 پست

حالا کار یه بار و دوبار باشه خوبه.طرف اینو میشناسه چه جور شخصیتی داره و همش هر وقت کاری داره یا کاری براش پیش میاد از امین مایه میزاره.انگار اینو خر گیر آوردن که خوب حمالیه.بلانسبت.مثلا دومادش اصلا خودشو خم نمیکنه که کمرم درد میگیره.خیلیم خوبه ها فقط مردم خودشونو خیلی دوس دارن.بعد هر کاری داره که چیزیو بخاد جابه جا کنه میزنگه برا این که بیا.مثلا بیستی آب رو بخوادجابه جا کنه یا هرچیزیو.میزنگه که بیاتو اینکارو کن.خب اینم میره...خوش از درد کمر و زانو درد بعضی شبا خوابش نمیبره ازم قرص مسکن میگیره میخوره

حالا کار یه بار و دوبار باشه خوبه.طرف اینو میشناسه چه جور شخصیتی داره و همش هر وقت کاری داره یا کاری ...

بله کاملا اشنام و کامل میدونم چی میگی. خواهر و داماد اینم اینطوریه. میگه گردنم حق دارن روش نمیشه بهشون نه بگه. باورت نمیشه خواهراش اون اوایل میگفتن براش پول خرج نکن و اینا. اینم انجام میداد. اما الان فهمیده نیتشونو زیاد به حرفهاشون گوش نمیده. من یه شانسی اوردم خانوادش یه شهر دیگن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله کاملا اشنام و کامل میدونم چی میگی. خواهر و داماد اینم اینطوریه. میگه گردنم حق دارن روش نمیشه بهش ...

هفتا خواهر داره.پدرشون فوت شده.و مادرشونم هستن.دوتا خواهراش و مادرش ور دل منن.  توی یه محلیم

کلا عید ها و مواقع تعطیلات که آبجیاش میان خونه مامانش هم خرج کلا با شوهرمه.چون مامانش که چیزی نداره.شوهر من مغازه داره و همه وسایلا و خرد و خوراکشونو از تو مغازه برمیدارن.خیلی شوهرم برا خونوادش خرج میکنه.

فقط از اینجاش زورم میاد که اینقد داماداشون گردن کلفتن که هیچی نمیارن خونه مادر زنشون.خب لامصبا مگه میایین هتل؟مگه مادرزنتون حقوقی چیزی از خودش داره.این امین هس که پول همه چیو میده.شماها هم دست خالی نیایین.از این هفتا فقط دو تا از داماداشون شعور دارن

هفتا خواهر داره.پدرشون فوت شده.و مادرشونم هستن.دوتا خواهراش و مادرش ور دل منن.    توی یه م ...

وای ماشالا. مال من دوتا خواهر یه برادر داره. خیره سرشون معلمن. واه واه از بزرگه. اما مادرشوهرم طفلک خوب بود دختراش بعضی وقتها پرش میکردن میومد دعوا میکرد بعدش معذرت میخواست میگفت دخترم گفته! پنج ماهه فوت شده

فقط از اینجاش زورم میاد که اینقد داماداشون گردن کلفتن که هیچی نمیارن خونه مادر زنشون.خب لامصبا مگه م ...

تک پسره؟ از همه خواهراش بزرگتره؟خب باید مادرش نزاره، مال من تازه بچه اخریه.

یه چیزی بگم بهت، هیچ وقت با داد و بیداد و دعوا خواستتو نگو. از شگرد زنانه استفاده کن با ارامش و ببین از چه راهی زودتر به حرفت گوش میده. هرکسی یه قلقی داره. من بعضی وقتها میتونم روش تاثیر بزارم

تک پسره؟ از همه خواهراش بزرگتره؟خب باید مادرش نزاره، مال من تازه بچه اخریه. یه چیزی بگم بهت، هیچ وق ...

نه.فقط یکی از خواهرا ازش کوچکتره و یه داداش مجرد از خودش کوچکتر داره.داداش مجرده هم کار میکنه و پول داره و دوس نداره ازدواج کنه.و میگه مجردی عشق و حال.هر وقتی دلش بخواد میره ایرانگردی.خیلی خوش میگذرونه

نوش جونش بشه.بهتر از شوهر منه که هر چی در میاره خرج دامادا و نوه هاش میکنه که اونا اومدن خونه مامانم.نه بابا مامانش اصلا دوس نداره کم بیاره.خیلی قیافه میگیره و پز میده.خودشو بالا بالا میگیره.و دوس نداره سر سفره اش جلو داماداش چیزی کم بزاره.هر روز و هر وعده میوه و گوشت و برنج و مخلافات و ... رو حتما باید داشته باشه.خودش میاد از مغازه برمیداره میبره..یه باری که من اعتراض کردم به شوهرم ،شوهرم هم میگه چکار کنم

سه ساله که منو توی خونه مامانش داشته که خونه خودموو درست کنه.اما از بس که خرج خونه مامانش میکنه نمیتونه خونه خودمونو درست کنه.این اواخر با همون خواهری که خونه مامانش هس.بحث مون شد و مامان شوهرم پشت دخترش شد .منم قهر کردم نرفتم و مامانش پشیمون شده بود که من اشتباه کردم.ولی من به زور خونمو ازشون جدا کردم و الان دارم جدا زندگی میکنم

اصلا شوهرم راضی نمیشد خونه شو از مامانش جدا کنه.اینقده وقتی آبجیاش با شوهراشون میومدن من معذب بودم.خدایا که نگو.الان با اون همه درگیری و بحث و اختلاف و دعوا خونمو جدا کردم.اینقد آرامش دارم

اومد خونه دید خواهرش باهام دعوا داره.ولی اصلا دخالت نکرد و لباساشو عوض کرد رفت برا خودش و بعد دوساهت اومد خونه!!!؟خیلی این کارش برام عجیب اومد؟!چرا واینستاد ما رو آروم کنه..یا دعوا رو بخوابونه یا ما بیشتر از این باهم بحث مون نشه و بحث بالا نکشه!!!!!