2789
عنوان

همسر سرد

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 63 پست
تو هم سعی کن باهاش همکلام نشی. اون خواست حرف بزنه پاشو برو خودتو با کاری چیزی مشغول کن

الان من میرم خونه اش دوس دارم قطع ارتباط باشم اما شوهرم شدیدا چسبیده به مامانش و به قول خودش از آه مامانش میترسه و همش بهم میگه آدمیه میشه.شما مادر و دختر میمونین.ببخش و اینا....ولی با خواهرش اصلا حرف نمیزنم.فقط وقتی لازمه به زور ممکنه یه سوالی لازم بشه بپرسم....اکثرا برا شام اونجاییم که من درست میکنم و ظرفا رو میشورم و میاییم خونه مون

الان من میرم خونه اش دوس دارم قطع ارتباط باشم اما شوهرم شدیدا چسبیده به مامانش و به قول خودش از آه م ...

عزیزم تو هم حق داری. میگن خشت اول چون نهد معمار کج تا ثریا میرود دیوار کج. متاسفانه اولش شوهرت بد شروع کرده. الان من یا هر دوست دیگه ای هرچی بگیم چون دقیق نمیدونیم اونجا چه خبره نمیشه نظر کامل داد. ولی اینو میتونم بگم اگر برات ممکن باشه و همسرتم مشکلی نداره یه کار بیرون از خونه برای خودت پیدا کن و خودتو سرگرم کن با ادمهای جدید معاشرت کن. اینطوری دستت تو جیب خودته. در برابر حرفهای اونا هم بیشتر سعی کن سکوت کن یا پاشو برو جای دیگه و ناراحتی تو اونطوری نشون بده چوم دهن به دهن گذاشتن با اونا تا الان فایده ای نداشته. همین که با خواهرش حرف نمیزنی خوبه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم تو هم حق داری. میگن خشت اول چون نهد معمار کج تا ثریا میرود دیوار کج. متاسفانه اولش شوهرت بد شر ...

درس میگین شما.خواستم برم سرکار.ولی شوهرم اصلا موافق نیس.بعضی وقتام ناراحتیمو همون طوری که میگین نشون ندادم