2777
2789
عنوان

همسر سرد

644 بازدید | 63 پست

سلام 

سه سال هست منو شوهرم باهمیم. اما اون تو این سه سال انقدر کم منو سورپرایز کرده یا مثلا برام گل و کادو خریده که شده برام ارزو.

وقتی خونه ایم باهام مهربونه. تو کارا کمک میکنه ولی وقتی چیزی لازمه باید به زور بفرستمش تا بره بخره.

به من میگه کاندومو تو باید بخری من خجالت میکشم!

وقتی باهم میریم بیرون انگار نه انگار کنارشم. مثلا اگر لباسم خاک باشه یا روسریم کج باشه نمیبینه که بهم بگه خودم تو شیشه مغازه جایی میبینم میفهمم.

هیزم نیست بگم حواسش به زنهای مردمه.

چهار ماه هست مادرش فوت شده

حالا اینارو گفتم حساب کنید از وقتی مادرش فوت شده اینا نصف شدن.

میدونم الان میگید اینارو دیدی چرا زنش شدی؟ اون موقع میگفتم شاید پولشو نداره!

خیلی دارم اذیت میشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب هر کسی یه جوریه ولی باهاش صحبت کن خواسته هات و حرف دلتو بزن مردها باید بهشون بگی خودشون نمیفهمن

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
شوهر مام همینه...یه جوری مشکلاو باهاش بی درد سر حل کن دیگه...خودتو ناراحت نکن

اذیت نمیشید؟ من دختر احساسی هستم همش دلم میخواد عشق بگم عشق بشنوم. بعضی وقتها همسرم تا حدی خوب میشه اما بعدا یادش میره 

برای اون قسمت کادو و سوپرایز بایدم بگم ما هم همینیم شایدم بدتر

ولی چون دیدم درست نمیشه و ذوقشو نداره پولشو میگیرم و میرم اونایی که تو ذهنمه میخرم 😂

اینجوری دیگه غر نمیزنم که اونم عصبی بشه

تو کارای خونه که اصلاََ به هیچ عنوان کمک نمیکنه

محبت هم روی 40 درصد حساب کن🤐

پس بدون تنها نیستی و الکی خودتو عذاب نده

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 
برای اون قسمت کادو و سوپرایز بایدم بگم ما هم همینیم شایدم بدتر ولی چون دیدم درست نمیشه و ذوقشو ندار ...

اخه چرا . ما زنها چقدر مظلومیم. یه چیزیم بگم، اگر مثلا ما سرد بودیم یه مرد رمانتیک گیرمون میومد یعنی همیشه برعکسه

سلام. مواردی که بیان کردین واقعا بسیار پیش پا افتاده و کوچیکه. بخاطر مسائل کوچیک بین خودتون فاصله نندازین. اگه کم سوپرایزتون میکنه میتونید با ترفندهایی تشویقش کنید. آقایون اصولا به خودی خود و بدون تلاش ما خانوما خیلی از چیزایی که میخوایمو نمیدونن. مثلا امروز سوپرایزش کن و بعد به شوخی و با خنده بگو مطمئنم تو نمیتونی مث من که تو رو سوپرایز کردم شگفت زدم کنی. یا یه بازی کوچیک کنید بعد هر کسی برای برنده شدن شرطی بذاره. شرط شما این باشه که اگه من ببرم باید یجوری سوپرایزم کنی هر چند کوچیک. یا حالا خیلی ترفندای دیگه و نهایتا اگه جواب نداد با زبان خوش و با مهربانی خواسته ات رو مستقیما ازش درخواست کن. بگو انقدر عاشقتم که خواسته هامو از تو میخوام. خیلی سخت نیست. انسان بنده ی محبته...حل میشه💫

خب باهاش صحبت کن بگو دلت چی میخواد

میگه هیچی. بعضی وقتها میگه من توروهم اوردم تو این زندگی اذیتت کردم! اخه یه مدت کار نداشت من خرج خونه رو میدادم.

چی بگم والا 

ازش میپرسم چته چی میخوای میگه هیچی بعدش خیلی لوس میشه!

سلام. مواردی که بیان کردین واقعا بسیار پیش پا افتاده و کوچیکه. بخاطر مسائل کوچیک بین خودتون فاصله نن ...

همه این کارهارو انجام دادم. برای مثال وایستادیم جلو گل فروشی میگم چه گلهای قشنگی دلم خواست میگه میخوای؟!

بعدش میگه چیه میخری میبری دوساعته خشک میشه!

اذیت نمیشید؟ من دختر احساسی هستم همش دلم میخواد عشق بگم عشق بشنوم. بعضی وقتها همسرم تا حدی خوب میشه ...

چرا.ناراحت میشم.اما خب باید اینم بفهمم.طفلی خیلی روش فشار هس.از لحاظ اقتصادی.همه هم و غمش و فکرش اینه که چطور زندگیمونو سر و سامون بده.دیگه ذهن آزادی براش نمیمونه که بفکر سوپرایز و .... همش باشه.گاهی به قول خودت خوبه و حواسش هس.گاهی اینقد درگیر هس که خیر اصلا حواسش نیس.باید درک کنی شمام.همش ازش انتظار عشق و ابرازش رو نداشته باش

اخه چرا . ما زنها چقدر مظلومیم. یه چیزیم بگم، اگر مثلا ما سرد بودیم یه مرد رمانتیک گیرمون میومد یعنی ...

من بعد 12 سال عادت کردم و سخت نمیگیرم

بیشتر تمرکزم روی آرامش دو نفرمون و خوش گذشتن هر لحظه مون

همه چیزایی که آرزو دارم برام بخره رو هم خودم میخرم که شاد باشم😂

منم شاید از لحاظ احساسی بودن  که خیلیییی بودم

ولی خب کنار اومدم

لطفاََ تو هم خودتو اذیت نکن و یه وقت خدایی نکرده رو مخش نرو

بیشتر به فکر اصل و گرمی زندگیت باش

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم!