2777
2789
عنوان

همسر سرد

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 63 پست
میگه هیچی. بعضی وقتها میگه من توروهم اوردم تو این زندگی اذیتت کردم! اخه یه مدت کار نداشت من خرج خونه ...

دقیقا.انگار اخلاقای شوهرامون دقیقا مث همه.همیشه اگر ازش سوال بپرسم درمورد خودش.خواسته هاش .افکارش.و.... همشون رو بی جواب میزاره.میگه هیچی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه این کارهارو انجام دادم. برای مثال وایستادیم جلو گل فروشی میگم چه گلهای قشنگی دلم خواست میگه میخو ...

میفهمم بانو. متوجهم تو ذوقتون میخوره. اما دارم میگم این چیزی نیست که حل نشه. با یخورده صبر و تلاش حل میشه. مثلا تو هم با ذوق و مهربونی تو چشاش نگا کن بگو آره خشک میشه اما اگه یه شاخه گل برا من بگیری من هیچوقت این لحظه رو یادم نمیره😍

یا مثلا دفعات بعدی اگه یخورده بینتون دلخوری پیش اومد و ازت خواست آشتی کنی بگو بنظرت چجوری آشتی میکنم؟ اگه گفت چجوری. با ذوق بگو اون روزی که رفتیم گل فروشیو یادت بیار. دفعات بعدی هر وقت قهر کنی گل میاره😅

چرا.ناراحت میشم.اما خب باید اینم بفهمم.طفلی خیلی روش فشار هس.از لحاظ اقتصادی.همه هم و غمش و فکرش این ...

منم پابپاش کار میکنم. حتی یه مدت فقط من کار میکردم. میدونم اینارو. اما مگه ازش سفره انچنانی یا چیز گرونی میخوام. بابا این دل منم تا یه روزی میتپه بعدش میخوام چکار بیاد رو قبرم گل بزاره

منکه نمیدونم اینجاشو چکار کنم.چطوری از افکارش و خواسته هاش باخبر شم!!!!!

همون دیگه، بهش میگم بگو چی میخوای. میخوای چطوری باشم؟ بگو چطوری نباشم؟ اصلا نمیگه از فلان کارت ناراحت شدم میگم بگو بعضی وقتها ساکته بغضی وقتها هم میگه دلم نیومد ناراحتت کنم!

اصلا برای اینده برنامه نداریم. کی بچه دار بشیم...

والا کمکم میترسم خل بشم...

همون دیگه، بهش میگم بگو چی میخوای. میخوای چطوری باشم؟ بگو چطوری نباشم؟ اصلا نمیگه از فلان کارت ناراح ...

شوهرمنم   ... خیلی عجیبه برام.چقد روحیات و حرفاشون مث هم هس....دختر کجایی شما؟  ... خخ شوهر شما شوهر من نباشه؟  

شوهر من متولد ۶۸هستش.دی ماهیه.سه ساله ازدواج کردم.اینم بگم.تو جمع ها اصلا نظر نمیده و همش تابع جمع هستش .اصلا از خودش نظری فکری چیزی نداره .خیلی کم..اینقد اینو دوماداش نمیدونم چی میبینن بی جربزه میبینن چی بگم آخه.شوهر خواهر و آبجیش باهم دعوا کنن  مثلا صداش میکنن که های امین بیا نگا خواهرت کن چی میگه و کلی داد و بیداد و فحشو اینا....ولی اصلا امین دم نمیزنه.اصلا حرف نمیزنه  .نمیدونم چرا یه کلمه حرف نمیزنه

شوهر من متولد ۶۸هستش.دی ماهیه.سه ساله ازدواج کردم.اینم بگم.تو جمع ها اصلا نظر نمیده و همش تابع جمع ه ...

اینا همزادن یعنی شک ندارم کپی همن مگه میشه. شوهر من حتی تو جمع بهش بدم بگن برنمیگرده چیزی بگه. مگه میشه میگم برای خودت ارزش قائل باش ولی کو گوش شنوا

اینا همزادن یعنی شک ندارم کپی همن مگه میشه. شوهر من حتی تو جمع بهش بدم بگن برنمیگرده چیزی بگه. مگه م ...

مث شوهر منه.عخ.چیزی نمیکه اینم.بعد میگم چرا چیزی نمیگی.میگه من جواب ندادم که خودشون خجالت بکشن.به نظرم عرضه جواب دادن ندارن انگار از بقیه میترسن که جواب نمیدن.میترسن شر بشه یا دعوا بشه.همیشه اون دور دورا هستن.خودشونو تو مسائل دخیل نمیکنن

اینقدرم بخاطر بقیه خودشو اذیت میکنه.مثلا یکی میگه میای اینکارو برا من انجامش بدی.درصورتی که ممکنه خیلی خسته باشه و کمر درد و زانو درد داشته باشه.سر کار خودش نره و از خودش و وقتش بزنه با بدبختی بره کار طرف رو راه بندازه.بعد که میاد شل و پل و خسته و ناراحت که از دل انجام نمیدم و مجبورم نه نمیتونم بیارم.روم فشار میاد و هیچ وقت منکه استراحت نداشتمو و غیره.میگم خب بنده خدا بگو نمیتونم یه دلیل الکی بیار و نیار و تموم.چرا اینقده خودتو میکشی برا این و اون