2777
2789

🤦🏻‍♀️🥺

لااقل هرچیو می ترکونین گوگلو نترکونین من باهاش خاطره دارم💔 گوگل یار غارم بود پاره تنم بود.. هرچی نمیدونستم درجا زارت تو گوگل سرچ می کردم.. با من این کارو نکنید من جوونم آسیب میبینم میام شلوارتون و میکشم پایینا:(

علائم چیه.؟ 😔

اگ قلبمم منت تپیدن بزاره درش میارم                                         شاید  تنها کسیو ک فراموش نکنم تویی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سه سال که چیزی نیست، بعضیا میرن درس میخونن کای پول خرج میکنن بعد تازه میگن این چی بود خوندیم به در نمیخوره، تازه میرن کنکور میدن، آدم پشت کنکور بمونه بهتر از اینه که ندونه داره چیکار میکنه 

💔 حاجت سختی دارم اگه حاجت بگیرم میام ریز به ریز تعریف میکنم، اگه دوس داشتید یه صلوات برام بفرستید 💚
چی از خودت بروز دادی؟ من چیزی از خودم بروز نمیدم تا این جمله رو نشنوم

تو هم درونگرایی؟ 

من میلیم به تنهایی خیلی زیاده 

اگ قلبمم منت تپیدن بزاره درش میارم                                         شاید  تنها کسیو ک فراموش نکنم تویی
سالهای زیادیو تو خونه سرکنکور حبس شدم بدون گوشی و تفریح و... حرفای خانوادمم یه طرف.

کار خیلی بدی میکنن خانوادت، الان میدونن دکتر چی گفته نمی‌خوان تجدید نظر کنن! 

💔 حاجت سختی دارم اگه حاجت بگیرم میام ریز به ریز تعریف میکنم، اگه دوس داشتید یه صلوات برام بفرستید 💚
یه تست گرفت ازم

چیا تو تست بود 

من به خودکشی فک کردم حتی حس میکنم آینده ای ندارم