2777
2789
درس میخونی؟چندسالته

میرم 12 ولی کنکور نمیدم چون حتی حوصله خودمم ندارم  مامانمم گف نمیخواد بخونی چون حالم بد میشع

اگ قلبمم منت تپیدن بزاره درش میارم                                         شاید  تنها کسیو ک فراموش نکنم تویی

روانشناس خوبه اما گاهی با یه داروی خیلی خفیف زندگی افراد از این رو به اون رو میشه،خواهش میکنم اگه به علم پزشکتون اعتماد دارید از داروهایی که میده نترسید

اومدم ک با ترویج بی بند و باری مقابله کنم😠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه تست گرفت ازم ولی خودم با کوچکترین حرف گریم میگیره خیلی پر حرف بودم الان بی حوصله شدم خونه رو ترجی ...

من پارسال این طور بودم الان خیلی بهترم فک کن سال کنکور افسردگی بگیری

ما می خواستیم دنیا رو عوض کنیم دنیا ما رو عوض کرد 🖤🖤یک عدد خسته از همه چیز🖤یک آدم تلخ 🖤 خواهشا تو خصوصی نیاید دلیل حالم رو بپرسید دوست ندارم توضیحی راجبش بدم.اولن کع این جا یه سایت عمومیه وقتی نظرتو بیان میکنی جنبه شنیدن نظر مخالف رو هم داشته باش دوما نقد یه نظر با عدم بی احترامی به اون نظر خیلی فرق داره پس اول تعریف دموکراسی رو بفهمید چهار تا کتاب راجبش بخونید بعد بیاید اینجا جبهه بگیرید دموکراسی یعنی من نظر مخالفمو میگم تو هم باید متقابل بع نظر مخالف من احترام بزاری بشنویش 
نخوردم دارو

اگه می خوای تغییر کنی اول از همه امضات رو تغییر بده می دونم این شرایط دست خودت نیس از ته دلم درکت میکنم چون من خودمم داشتم ولی این خودش یه انرژی منفیه

ما می خواستیم دنیا رو عوض کنیم دنیا ما رو عوض کرد 🖤🖤یک عدد خسته از همه چیز🖤یک آدم تلخ 🖤 خواهشا تو خصوصی نیاید دلیل حالم رو بپرسید دوست ندارم توضیحی راجبش بدم.اولن کع این جا یه سایت عمومیه وقتی نظرتو بیان میکنی جنبه شنیدن نظر مخالف رو هم داشته باش دوما نقد یه نظر با عدم بی احترامی به اون نظر خیلی فرق داره پس اول تعریف دموکراسی رو بفهمید چهار تا کتاب راجبش بخونید بعد بیاید اینجا جبهه بگیرید دموکراسی یعنی من نظر مخالفمو میگم تو هم باید متقابل بع نظر مخالف من احترام بزاری بشنویش 

مامانمم به من میگ همتون تو همین سن میرینین به خودتون

اگ قلبمم منت تپیدن بزاره درش میارم                                         شاید  تنها کسیو ک فراموش نکنم تویی
مامانمم به من میگ همتون تو همین سن میرینین به خودتون

آره سن بدیه

من خواهر دوقلومو خیلی مقایسه میکردن باهام تو درس اون درسش بهتر بود همیشه ولی من.... مامانم همیسه وق ...

قطعا عزیزم خدا جای بهتری براتون گذاشته

پدر و مادرتون شما رو مقایسه میکردن اما شما خودتون هیچ وقت نباید درگیر این مقایسه باشید

شاید استعداد و توانایی شما به جای دیگست

همه که شبیه هم نیستن

شما الان میتونید خانوادتون رو قانع کنید که برای خودتون و با توانایی های خودتون زندگی میکنید

امیدوارم توی همه مراحل زندگی درست ترین تصمیمات رو بگیرید و موفق باشید⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

نه امسال میفرستنم دانشگاه اما خودم دیگه دلم نمیخواد هرسال فقط تو رتبم پس رفت کردم اونا فقط حرفاشون ا ...

درسته ، نمیدونم چرا هر چی میگذره رتبه بدتر میشه 

💔 حاجت سختی دارم اگه حاجت بگیرم میام ریز به ریز تعریف میکنم، اگه دوس داشتید یه صلوات برام بفرستید 💚
قطعا عزیزم خدا جای بهتری براتون گذاشته پدر و مادرتون شما رو مقایسه میکردن اما شما خودتون هیچ وقت نب ...

ممنون عزیزم‌داشتم گریه میکردم با پیامت حس خوبی دادی بهم ممنونم

شکرت خداجون💕پرستار مهربون🦭

اگه می خوای تغییر کنی اول از همه امضات رو تغییر بده می دونم این شرایط دست خودت نیس از ته دلم درکت می ...

اصلا امضامو یادم رفته بود حالم خوب نیست هر روز بدتر میشم

من پشت کنکور موندن نابودم کرد الانم همینطورم نتایج باز داره بیاد قلبم تیر میکشه