2777
2789
😂😂😂 ولی سعی کن بری تو جمع حتی اگ دوست نداشته باشی نباید تسلیم شی خدا خودش کمکمون کنه😂

من برعکس برونگرام اما الانا دیگه متنفرم از جمع

شکرت خداجون💕پرستار مهربون🦭

خانوادم نزاشتن دارو اره دنبال یه رشته ام اول برم بنظرت چی بخونم؟

اگ نمیتونی دانشگاه بری نرو 

به چی علاقه داری هنری خیاطی یا کار

اگ قلبمم منت تپیدن بزاره درش میارم                                         شاید  تنها کسیو ک فراموش نکنم تویی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من همش دلم میخواد بمیرم کلا ناامید شدم از زندگی بنظرتون افسرده هستم یکدفه هم خودکشی کردم ولی خب ...

بله عزیزم خودکشی مرز بین حماقت و شجاعته من به خودکشی فکر نمیکنم اما دعای مرگ میکنم

😂😂😂 ولی سعی کن بری تو جمع حتی اگ دوست نداشته باشی نباید تسلیم شی خدا خودش کمکمون کنه😂

دلم نمیخواد برم تو جمعشون

قبلا این جوری نبودم

راهنمایی یهو این جوری شدم 

بدون شکست عشقی😂😶

اگ نمیتونی دانشگاه بری نرو  به چی علاقه داری هنری خیاطی یا کار

از همه چی دلسردم فقط میگم برم میکرووبیولوژی بخونم اونم باز مامانم دادو بیداد که نمیزارم حق نداری بری شهر دیگه برو روانشانسی خب منه افسرده چیم به روانشناسی متنفرم ازش

من برعکس برونگرام اما الانا دیگه متنفرم از جمع

خیلی راحتره کارت 

من حتی جلو کسی گریم نمیکنم یا خرید بیرون رفتن خوشحالم نمیکنه به کسی حسی ندارم خنثام😩

اگ قلبمم منت تپیدن بزاره درش میارم                                         شاید  تنها کسیو ک فراموش نکنم تویی
ای وای ببین فکر کنم بخاطر سه سال پشت کنکور بودنه سعی کن یه جا قبول بشی بری زبادی تو خونه موندن اصلا ...

اره برای همونه رشته ای سراغ داری بهم معرفی کنی ؟

دلم نمیخواد برم تو جمعشون قبلا این جوری نبودم راهنمایی یهو این جوری شدم  بدون شکست عشقی😂😶

منم از همون موقع اینجوری شدم البته یکمیم خجالتی بودم از بچگی دیگ بع بلوغ رسیدم گوشه گیر شدم مامانمم زیاد بام دوست نبود به خاطر مشکلاتمون😔

از همه چی دلسردم فقط میگم برم میکرووبیولوژی بخونم اونم باز مامانم دادو بیداد که نمیزارم حق نداری بری ...

خواهر منم روانشناسی میخونه میگ وقتی کتاباشو میخونی حس میکنی خودتم افسرده ای باید فقط برا امتحان بخونی

خواهر منم روانشناسی میخونه میگ وقتی کتاباشو میخونی حس میکنی خودتم افسرده ای باید فقط برا امتحان بخون ...

دلم میکروبیولوژی میخواد

وای خدایا مثل منی چقدر

هععی روزگار حس میکنم آینده ای ندارم فقط منتظر مرگم 

دلم میکروبیولوژی میخواد

چی هس سعی کن راضیشون کنی میتونی بخونی 

مادرت درجریان حالت هست