2777
2789
من انقد دیدم چهار پنج ساله طرف پشت کنکور مونده عین خیالشم نیس😁 غصه نخورید😃

بیچاره اسیو حبس خانگی کردن بدون تفریح و گوشی 😶

💔 حاجت سختی دارم اگه حاجت بگیرم میام ریز به ریز تعریف میکنم، اگه دوس داشتید یه صلوات برام بفرستید 💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه علائمهاتو بگی؟

یه تست گرفت ازم ولی خودم با کوچکترین حرف گریم میگیره خیلی پر حرف بودم الان بی حوصله شدم خونه رو ترجیح میدم به بیرون رفتن سردرد عصبیو پرخواشگر شدم اول خیلی خوش برخورد بودم اینو همه میگفتن بهم الان نه ولی نا امیدی به آینده و فکر کردن به مرگ نه خودکشیو به اینکه چقدر ناعادلانس دنیا و...

شکرت خداجون💕پرستار مهربون🦭

چرا عزیزم باورت نمیشه؟افسردگی تو بیماری های روانی مثل سرماخوردگی تو بیماری های جسمی هست یعنی هم زیاد هست و هم ممکنه زود اتفاق بیفته

تحت نظر روانشناس باش فعلا لطفا نه روانمزشک🙂

اللهم عجل لولیک الفرج خدایا فرج امام زمان ما را برسان🙏🙏🌹🌹
چیا تو تست بود  من به خودکشی فک کردم حتی حس میکنم آینده ای ندارم

اره این سوالام بود من خودکشی فکر نمیکنم ولی ناامیدی از زندگی اره

یه تست گرفت ازم ولی خودم با کوچکترین حرف گریم میگیره خیلی پر حرف بودم الان بی حوصله شدم خونه رو ترجی ...

ای وای ببین فکر کنم بخاطر سه سال پشت کنکور بودنه سعی کن یه جا قبول بشی بری زبادی تو خونه موندن اصلا خوب نیست

بیچاره اسیو حبس خانگی کردن بدون تفریح و گوشی 😶

اسی خودشون حتما بالای بیست سال سن دارن

باید این رو به اعضای خانواده قاطعانه بگن که پشت کنکور موندن و درس خوندن با عذاب فقط نتیجه بدتری داره و حرف هیچکس براش اهمیتی نداره

قرار نیست کسی کاری روبه زور انجام بده پس باید بتونن از پس قانع کردن خانواده بر بیان🙌⁦❤️⁩

اره این سوالام بود من خودکشی فکر نمیکنم ولی ناامیدی از زندگی اره

پس وضع من از تو خراب تره 😂

ولی من خانوادم اجازه نمیدن دارو بخورم خودمم دوس ندارم سعی کن فقط بری مشاوره یا برو سرکار به خودت برس به خونه برس خوب میشی خیلیا رو دیدم بدون دارو خوب شدن سعی کن به دارو متکی نشی برا حالت

اگ قلبمم منت تپیدن بزاره درش میارم                                         شاید  تنها کسیو ک فراموش نکنم تویی
کار خیلی بدی میکنن خانوادت، الان میدونن دکتر چی گفته نمی‌خوان تجدید نظر کنن! 

نه امسال میفرستنم دانشگاه اما خودم دیگه دلم نمیخواد هرسال فقط تو رتبم پس رفت کردم اونا فقط حرفاشون اذیتم کرد خودم شدم حبس تو خونه و بی انگیزه دیشب نگاه لوازم ارایشی های تاریخ مصرف گذاشتم و لاکای خشک شدم میکردم میدونی هیچی ارزش سلامتی نداره کنکور زندگیمو گرفت

پس وضع من از تو خراب تره 😂 ولی من خانوادم اجازه نمیدن دارو بخورم خودمم دوس ندارم سعی کن فقط بری مش ...

خانوادم نزاشتن دارو اره دنبال یه رشته ام اول برم بنظرت چی بخونم؟

من خیلی درون گرام وقتی زنگ میزنم ب کسی تلفنی از رو اجبار فقط دعا میکنم جواب نده😂🤌🏻

😂😂😂

ولی سعی کن بری تو جمع حتی اگ دوست نداشته باشی نباید تسلیم شی خدا خودش کمکمون کنه😂

اگ قلبمم منت تپیدن بزاره درش میارم                                         شاید  تنها کسیو ک فراموش نکنم تویی
اسی خودشون حتما بالای بیست سال سن دارن باید این رو به اعضای خانواده قاطعانه بگن که پشت کنکور موندن ...

من خواهر دوقلومو خیلی مقایسه میکردن باهام تو درس اون درسش بهتر بود همیشه ولی من....

مامانم همیسه وقتی میومد مدرسه نمیگفت دخترم چطوره درسش میگفت کدوم دخترم بهترن میدونی مامانم یا بابام همش مقصر نبودن اما خب حرفاشون اذیتم میکرد برای همین دوست ندارم هیچ وقت شبیه خواهرم بپوشم اون الان پرستاری میخونه من نه نمیدونم قسمتم چیه میگم شاید خدا یه جا بهتر برام گذاشته