2777
2789
عنوان

دلشکسته 🥺😥

120 بازدید | 11 پست

سلام خانم ها  انگار من جز اینجا و شما ها کسی و ندارم که درد و غمم و ببرم حالم خیلی خرابه خسته شدم از زندگی از بس که تو این زندگی بی محلی دیدم از شوهرم بدم میاد دیگه حتی دلم نمیخواد ریختش ببینم من ۶ ساله ازدواج کردم تو این ۶ سال هر وقت من برای خرید یا آزمایش ویا بخاطر چیز خواصی باید میرفتم شهر و به شوهرم نیاز داشتم اون همیشه امروز فردا می‌کرد آنقدر امروز فردا می‌کرد که کلا یا خوب میشدم یا خریدام یادم میرفت یا وقت نسخه پزشک می‌گذشت و دیگه منم  ول میکردم همش این نیست این تازه یه جای غصه هاس هر بار که برم خونه بابام با دعوا نرم حتما بعد اومدنم دعواس من و خونوادم تو ی روستا زندگی می‌کنیم عروس ها اینجا روزی دو دفه به خانوادشون سر میزنن من که تا حالا نشده یه بار با دل خوش بهشون سر بزنم یا دو روز یک بار میرم یا سه چهار روز میگذره میرم تلخ تر از اینام اینه که خونواده  اش کاملا بی شور تر از خودش ان از اون مامان عوضیش گرفته و خاهر پر رو و بی تربیتش تا اون داداشای چش دریده و آشغال ش اونم از باباش ک سه ساله دارن واسمون خونه میسازن آقا ۳۰۰ ملیون داده ماشین شاسی بلند خریده میگه واسه خونه پول نیست شوهرم که نوکر در خونه باشه جمعه قرار اعزام بشه بره سر بازی  هنوز خونه برا من و بچش آماده نکرده من آزمایش داشتم ۳ماه آزمایش مونده رو تاقچه خاک میخوره ۱۵ روزه پریودم قطع نمیشه من و امروز نبرد دکتر گفت کار دارم من احمق دیشب براش کیک خریدم خونواده هارو دور هم جمع کردم آقا پاشد رفت تو صحرا پیش دوستاش که براش جوجه زدن حتی ی تشکر خشک و خالی هم ازم نکرد دارم دق میکنم اینا رو اینجا نمی‌نوشتم دلم می‌ترکید 😭😭💔

ای نسیم

واااای چقدر عوضی و قدر نشناسن بعضیا . باهاش حرف بزن .نمیتونی بگی اگه درست نشه جدا میشی

به نام خداوندرنگین کمان🕊اگه تاپیکیو دوست نداریم مثل کنه نمونیم اونجا!اگه تو تاپیکی نظری میدم که تو مخالفشی نظر دادن مجوز ریپلای کردن به تو نمیده با استارتر بودم پس ریپلای نکن!!!حوصله بحث با آدم احمق متعصب که میخواد عقایدشو تو حلق دیگران کنه ندارم....بارون اومدو یادم داد تو زورت بیشتره🕊✌🏻

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

واااای چقدر عوضی و قدر نشناسن بعضیا . باهاش حرف بزن .نمیتونی بگی اگه درست نشه جدا میشی

بار ها تو شرایط بد تر از این که زندگیمون داغون شده بود گفتم طلاق میخوام حتی دو سه روز رفتم خونه بابام موندم ولی اومد گفت من تورو میخوام دوست دارم و از این حرفا یه سری قل های الکی به بابام داد و من آورد خونه من امید وار بودم درست شه خدا شاهده همه تلاشمم کردم ولی فایده نداره تا اینجاش واس خاطر دخترم و آبروی بابام موندم دل لامصب ام به جهنم😭

ای نسیم
عذر ميخوام اقا هستم و متاسفم واس چنين ادمهايي كه با ازدواج زندگي چند نفر ديگر رو هم خراب ميكنن و به ...

شوهر من آدم منحرفی نیست خیلی زحمت کشه با این همه کار دو تا لیسانس گرفته فقط تنها مشکلش اینه که حرفش حرف مادرش یعنی هنوز نتونسته باشه سال سن به ننش بگه به تو چه

ای نسیم
شوهر من آدم منحرفی نیست خیلی زحمت کشه با این همه کار دو تا لیسانس گرفته فقط تنها مشکلش اینه که حرفش ...

بحث منحرفي نيست كسي كه زندگي رو قبول ميكنه بايد در راستاي اسايش خانوادش قدم برداره نه اينكه خانواده رو نبينه ادم متاهل بايد هم خانوادش راضي باشن هم بقيه ازش و يكم سياست داشته باشه ميتونه اين مشكلات رو پشت سر بگذاره

بحث منحرفي نيست كسي كه زندگي رو قبول ميكنه بايد در راستاي اسايش خانوادش قدم برداره نه اينكه خانواده ...

حرف شما کاملا درسته منم فقط همین و ازش خواستم ولی اون همیشه برا همه هست فقط واسه من نیست داغونم از بس غصه خوردم من تو یه خونه بزرک بدون هیچ کم و کسری بزرگ شدم اصلا معنی احتیاج و نمیدونستم اما با این وضع ۶ ساله ازش هیچی نخواستم جز یه خونه که اونم تا قیامت طول میکشه تا ساخته شه من خونه میخواستم واسه آرامش اون برداشت خونه رو دو طبقه کرد طبقه همکف برادرش که اصلا هنوز زن نداره طبقه دوم ما که تو سه سال فقط بیرونش و ساختن و داخلش مونده یارو پول داره بده ماشین بخره پول نداره داخل خونه رو بسازه شوهرم ۶ ساله داره واسه باباش کار میکنه حتی خرجیمونم از یه کارت آنقدر که این آدم بی شور بی مسولیت

ای نسیم
حرف شما کاملا درسته منم فقط همین و ازش خواستم ولی اون همیشه برا همه هست فقط واسه من نیست داغونم از ب ...

ايشون هنوزم تو دوران مجرديش مونده و متوجه نشده متاهلي يعني چي و اولويت بندي بلد نيست و مديريت نميتونه كنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز