2777
2789
عنوان

کسی اینجا ماما هست یه سوال داشتم؟

155 بازدید | 51 پست

من دیسک کمر دارم بعد مهره ۵و۶ ام خیلی شدید بود کل پروسه بارداری باید تحت نظر پزشک باشم سوالم اینه من باید سزارین بشم ؟ بعد باید بیهوش بشم یا میشه بی حسی بزنند به کمرم؟ امکان خطر واسه جنین وجود داره ؟ من هنوز باردار نیستم 

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

من الان دیسک کمر دارم دکترم گفت بایددوتاگواهی ازدوتاپزشک مغزواعصاب بیاری تاکمیسیون تشکیل بدم ببینم میشه سزارین کردیانه

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖
من الان دیسک کمر دارم دکترم گفت بایددوتاگواهی ازدوتاپزشک مغزواعصاب بیاری تاکمیسیون تشکیل بدم ببینم م ...

کدوم مهرته؟ من درست همون جایی که بچه قرار مگیره بعد میترسم خطرناک باشه بزنه دیسکم پاره شه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم مهرته؟ من درست همون جایی که بچه قرار مگیره بعد میترسم خطرناک باشه بزنه دیسکم پاره شه

مهره ی یک وپنجم واردکانال نخاع شده 3و4هم سیاه شده

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖
شما حتی پزشکت توصیه نکرد باید خودت خواهان سزارین باشی حتی به صورت اختیاری در بیمارستان خصوصی،عملا نا ...

شرایطم خیلی پیچیده است اصلا خیلی هرجا میرفتم میگفتن عمل الانم میترسم چون کلا استراحت مطلق باید باشم‌

مهره ی یک وپنجم واردکانال نخاع شده 3و4هم سیاه شده

من مهره ۵و۶ ام دیسک شدید کنار نخاع مه پاره شه کلا نخاعم آسیب میبینه

اره یک وپنج منم همینجوریه خیلی هم درددارم الان

عزیزم دکتر بهت گفته باردار بشی مشکلی نداره با اوضاع کمرت؟؟ میشه یکم برام توضیح بدی

من اوضاع کمرم داغونه ولی دکتر نرفتم 

قسمت دنبالچه درد میکشه تا توی رانم

تموم ذکر و فکرم اینه با این اوضاع کمرم چطور بچه بیارم

چند ساله ازدواج کردم هنوز بچه ندارم صدای همه در اومده

میشه لطفا برای اینکه بتونم مادر یه بچه سالم باشم ایت الکرسی برام بخونین و من مدیونتون بشم؟💙                   ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃
شرایطم خیلی پیچیده است اصلا خیلی هرجا میرفتم میگفتن عمل الانم میترسم چون کلا استراحت مطلق باید باشم‌

همین شکلی بارداری برات سمه چه برسه که بخوای زور های زایمان طبیعی رو بزنی!!!!

من همسرم ارتوپد هست خیلی از این بیمارها داشته نمونه اش همین دیروز یک موردی بوده که وسط زایمان دچار مشکل شده بود خانمه

همین شکلی بارداری برات سمه چه برسه که بخوای زور های زایمان طبیعی رو بزنی!!!! من همسرم ارتوپد هست خی ...

اصلا بارداری با این شرایط امکان پذیر هست؟؟ چون مشکل منم هست کلا کمر با سن کم داغونه و هنوز بچه دار نشدم چون بابت کمرم میترسم

میشه لطفا برای اینکه بتونم مادر یه بچه سالم باشم ایت الکرسی برام بخونین و من مدیونتون بشم؟💙                   ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃
همین شکلی بارداری برات سمه چه برسه که بخوای زور های زایمان طبیعی رو بزنی!!!! من همسرم ارتوپد هست خی ...

چ مشکلی چجوری شده بودیعنی

عزیزم دکتر بهت گفته باردار بشی مشکلی نداره با اوضاع کمرت؟؟ میشه یکم برام توضیح بدی من اوضاع کمرم دا ...

گفتش نه اشکالی نداره باید تحت نظرم باشی دوساله دارم میدوم دنبال خوب شدنم من یک ماه کامل فقط میخوابیدم رو تخت انقدر دردم شدید بود چند ساله ازدواج کردی؟

اصلا بارداری با این شرایط امکان پذیر هست؟؟ چون مشکل منم هست کلا کمر با سن کم داغونه و هنوز بچه دار ن ...

آره امکان داره ،ولی باید خیلی احتیاط کنید به خصوص زمانی که ماه ۶به بعد هستید،اگر قبل بارداری نیاز به جراحی دیسک بود حتما انجام بدید