2777
2789
عنوان

کسی اینجا ماما هست یه سوال داشتم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 51 پست
همین شکلی بارداری برات سمه چه برسه که بخوای زور های زایمان طبیعی رو بزنی!!!! من همسرم ارتوپد هست خی ...

نمیدونم چیکار کنم خیلی درد کشیدم الان از شدید شده متوسط با کایروپراکتیک ورزش الان شوهرم میگه بچه بچه خیلی هم میترسه مشکل پیش بیاد 

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره امکان داره ،ولی باید خیلی احتیاط کنید به خصوص زمانی که ماه ۶به بعد هستید،اگر قبل بارداری نیاز به ...

باید عمل کنی بچه هم میره تو دستگاه 🤦‍♀️🥺🥺😔😔😔

چ مشکلی چجوری شده بودیعنی

خانم ۲۳ساله ای بود که سابقه دیسک کمر داشت متاسفانه با زور زدن مدارم وورزش هایی که برای زایمان کرده بود دیسکش پاره شد،همسرم می گفت دیگه نمی تونست راست وایسته ،مونده بودن بچه رو چی کار کنن! به زور با وکیوم بچه رو خارج کرده بودنوبا اون وضعیت خانم رفته بود برای عمل دیسک!!

خانم ۲۳ساله ای بود که سابقه دیسک کمر داشت متاسفانه با زور زدن مدارم وورزش هایی که برای زایمان کرده ب ...

اخی چ وحشتناک

پس چراانقدرسختگیریه واسه سزارین دیسکیا ای بابا

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖
گفتش نه اشکالی نداره باید تحت نظرم باشی دوساله دارم میدوم دنبال خوب شدنم من یک ماه کامل فقط میخوابید ...

ان شالله که کاملا خوب بشی گلم

فک کنم خداخواست تاپیکت رو ببینم دیروز صبح سرنماز خیلی دلم گرفته بود از مشکلم از اینکه چطور بچه دار بشم

تقریبا ۴ سالی میشه

میشه لطفا برای اینکه بتونم مادر یه بچه سالم باشم ایت الکرسی برام بخونین و من مدیونتون بشم؟💙                   ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃
آره امکان داره ،ولی باید خیلی احتیاط کنید به خصوص زمانی که ماه ۶به بعد هستید،اگر قبل بارداری نیاز به ...

ممنونم🌺

میشه لطفا برای اینکه بتونم مادر یه بچه سالم باشم ایت الکرسی برام بخونین و من مدیونتون بشم؟💙                   ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃
چرا خب؟

چون دیسک مصنوعی میزارن دیسک منم دقیقا جایی قرار داره که بچه قرار میگیره حالا دکترم خودش هم گفت گفت دیسکت دقیقا همون جاییه که بچه قرار میگیره و به احتمال زیاد نامه میده برای سزارین 

ان شالله که کاملا خوب بشی گلم فک کنم خداخواست تاپیکت رو ببینم دیروز صبح سرنماز خیلی دلم گرفته بود ا ...

چند سالته خواستی درخواست دوستی بده بهم

چون سیاست برای کاهش هزینه هاست،شما اگر دیسک دارید حتما به سزارین پافشاری کنید

اره ازطبیعی وحشت هم دارم حتما

مرسی ک جواب دادی

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖