2777
2789
عنوان

طلاق؟😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1613 بازدید | 127 پست

اگه اوضاع خونتون خوب نیس طلاق گرفتنم اشتباهه بهتره باهاش حرف بزنی رک بگم با حرف و محبت خرش کنی کاری به شغل و باباشم نداشته باش هرچی باشه پدر پسر باهم کنار میان بهش بگو حداقل هفته ی یبار بریم بیرون حال و هوای بچه عوض شه تو این مسایل بچه رو بهانه کنی جواب میده

ممنون میشم واسه قبولی تو رشته مورد علاقم برام دعا کنین 🙏❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم بخدا خیلی سختی داری میکشی بروپیش ی مشاوری ببین چ میتونی بکنی .

بخدا خیلی داغونم دلم واسه دخترم میسوزه دلم واسه ایندش میسوزه کاش میتونستم برم مشاوره

لینک چنلم      https://t.me/twitteri_mood
😔

مادر زن داداشم چند روز پيش اوند خونه مون با مادرم درد دل ميكرد مادرش هنوز يه سال نشده فوت كرده تعريف ميكرد كه دو روز بوده كه مادرش فوت كرده مادرشوهرش توي مراسم نشسته زير پاي پسرش كه زنت بهم محل نزاشته و اينجور حرفا گفت اون شب شوهرم منو برده قبرستون با دعوا وگفته بايد سر قبر مادرت قسم بخوري تو حرفي نزدي  

هنوزم كه هنوزه بعد از اين همه مدت دعوا ميكنن سر اون يه حرف مادرش 

اين گفتم بدوني فقط تو توي زندگيت مشكل نداري  همه با شوهرشون دعوا ميكنن همه با خانواده شوهرشون دعوا شون ميشه 

ولي تو خيلي عصبي ميشي خودت اروم كن 

خدايا ميشه نگام كني امشب خيلي دلم گرفته كاش بغلم كني 😞😭دوست دارم خدا جونم  💔🌷(ساعت يك و نيم شب٩مرداد).            اي درد به استخوان رسيدي😔كاش يه روز منم از ته دل بخندم بگم خدايا شكرت
بخدا خیلی داغونم دلم واسه دخترم میسوزه دلم واسه ایندش میسوزه کاش میتونستم برم مشاوره

اونم نمیتونی بری؟

❤️اگه ی دنیارم بگیرم باز رسیدن به تو بزرگترین برد زندگیم بوده دلبر❤️
۷ ماه ونیم نزدیک ۸

وای من بچم دوسالشه هنوز کهنه میکنم گاهی باز میزارم چنبار جیش کرده تو خونه  میبرم دسشویی گاهی یاد نگرفته من دوساله کهنه میشورم شوهرم انقدر خسیسه ک نگو تاپیک قبلمو بخون ببین چی میکشم شرایط طلاق ندارم هعی

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔
میدونی چن وقته قهرم باهاش؟اره بابام نذاشت بچگی کنم همش کتک بود و کتک و بددلی یبار بابا اینام رفتن بی ...

خب پس بشین خونت اینجا از خونه پدرت راحت تره اینو یه ادم با تجربه بهت میگه 

ببین من شوهرم در ماه ۱۵ روز خونه است ۱۵ روز نه یعنی تو ۵ سال ازدواجم ۲.۵ سال خونه بابام بودم فیلم مورد علاقتو نمیتونی ببینی چون اخبار نگا میکنن شب اونا میخوان ۱۱ بخوابن تو خوابت نمیاد باید تلوزیون بسته شه غذا کم باشه بدمزه باشه یاهرچی نمیتونی نطر بدی انگار اضافی هستی ولی خونه خودم هرجور رفتار کنم راحتم اصلا با شلوارک بگردم خیلی خیلی حرفا که نمیتونم همه رو ریز به ریز بگم بشین خونت از همه جا بهتره فکر کن طلاق گرفتی با دخترت تنها زندگی میکنی 

خوب ديگه خودت عصبي ارامش نداري جو متشنج ميكني با اعصاب خوردي هيچي درس نميشه

شما چطور قاطعانه میگی این خانوم مقصره چطور شوهرشون اجازه داره ۴ ماه بره کمک پدرش و هیچ وقنی واسه زن وبچه ی کوچیکش نداشته باشه تازه اجازه هم نده خودش تنهایی هیچ جا بره خوب راست میگه آدم وقتی مدت طولانی تنها باشه و کسی شرتیطشو درک نکنه افسرده میشه من کاملا بهش حق میدم از این بابت ناراحت باشه وای چون سنش کمه بلد نیست شوهرشو مجاب کنه شوهرش وخانوادهشم آدمای بی درکین

اگه اوضاع خونتون خوب نیس طلاق گرفتنم اشتباهه بهتره باهاش حرف بزنی رک بگم با حرف و محبت خرش کنی کاری ...

همش میگم این بچه گناه داره اخ خدا اخ چقد دلم پره از بچگی تاحالا ریختم توخودم

من تو خونه بابام هرچی میخاستم میخوردم اما الان شوهرم قاشقامو میشماره میگه خیلی نخور چاق نیستم زیادم ...

خب عزیزم اینم تو هر ۱۰۰ مرد یکی میشه شما هم وقتی خونه نیست بیار همه چی بخور 

من خودم وقتی غدا میپزم تا شوهرم بیاد یه بشقاب میخورم 😐😐

چرا اینقدر به این بنده خدا توپیدی ؟!! تا یه حرفی میزد میگی مقصری مقصری طرف حامله است کتکش زده بازم م ...

من نتوپيدم بهش نصيحتش ميكنم زندگيشو از اين بدتر نكنه اين خانم يا بايد طلاق بگيره بره خونه باباش كه جهنمه يا بايد اخلاقشو درست كنه و شوهرشو با محبت خر كنه  كه زندگيش خوب شه من گفتم كار شوهرش كه كتكش زده درسته اول پيامارو بخون بعد دعوام كن☹️😐

خدايا ميشه نگام كني امشب خيلي دلم گرفته كاش بغلم كني 😞😭دوست دارم خدا جونم  💔🌷(ساعت يك و نيم شب٩مرداد).            اي درد به استخوان رسيدي😔كاش يه روز منم از ته دل بخندم بگم خدايا شكرت
خب عزیزم اینم تو هر ۱۰۰ مرد یکی میشه شما هم وقتی خونه نیست بیار همه چی بخور  من خودم وقتی غدا ...

🤦🏻‍♀️😂😂😂

مادر زن داداشم چند روز پيش اوند خونه مون با مادرم درد دل ميكرد مادرش هنوز يه سال نشده فوت كرده تعريف ...

عزیزم ادم که مریض نیس الکی عصبی بشه منو عصبی کردن