2777
2789

هر چند سخت ازش جدا میشم بره پی لیاقتش .

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا همینش کم مونده تا بشه یه مجموعه اکازیون عالی

ولی والا هر چی میبینم ازش اول میخواهم دست بالا بلند شم و ادبش کنم آخرش به غلط کردن می افتم و اینکه بخاطر ابرو زندگی بچه و غیره بچسبم به زندگیم

این روزهام که بخاطر گرونی سکه خیلی قانون های جدید برای مردها و به نفعشان اومده

جدا میشم

خودمو میشناسم نمیتونم ادامه بدم باهاش

و میتونم مستقل باشم

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

شوهرای همهتون یه دوسدختری، صیغهای چیزی دارنفقط بعضیاشون اونقد خوب نقش بازی میکنن ک اگ من هرچی قسم قر ...

منم دیدگاهم به مردا همینه و آزارم میده این دیدگاه

باز باران بی ترانه بی بهانه ✨

یعنی ۹ سال دروغ گفته بهم پس قطعا جدایی.

حالا بری یقه همین مردو بگیری با مدرک بکوبی تو صورتش ناله و زاری میکنه که آی گول خوردمو پشیمونم و....!!!!!!نمیدونم چرا مردای خیانت کار تا لو میرن یادشون میاد که پشیمون شن!!! ببینین فقط این مردا چقدررر پست و کلکن.

خودشون رحم نمیکنن پس شما هم رحم نکنید

آخه حیفم میاد... حاصل 15 سال زندگیمو بزارم برم... این زندگی با مراعاتای من ساخته شده.. الان بزارم همه چیزو واسه اون خودم برم ؟ 😭 مگه اون زن هرزه بدش میاد صاحب مال اموال شوهر من بشه...

توی بد برزخی گیر کردم 😭