2777
2789
عنوان

طلاق؟😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1613 بازدید | 127 پست
من فقط زنگ زدم به شوهرم باهاش دردودل کردم مادرشوهرم فال گوش دوایساده بود رفته یه عالمه گذاشته روش به ...

ديگه  خانواده شوهرته اين چيزا عاديه 

خدايا ميشه نگام كني امشب خيلي دلم گرفته كاش بغلم كني 😞😭دوست دارم خدا جونم  💔🌷(ساعت يك و نيم شب٩مرداد).            اي درد به استخوان رسيدي😔كاش يه روز منم از ته دل بخندم بگم خدايا شكرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی شما میگی باباتم همینجوره و اگ۶ طلاق بگیری باز زندگیت ارامش نداره پس طلاق نگیر نون شوهر بی منت هست تو هم از الان باهاش قهر کن چند روز باهاش حرف نزن خودش میاد منت کشی نیومد هم چه بهتر بشین با دخترت شاد باش خوش بحالت که مادری ❤

ای بی وجدان .چقد بی وجدانه این 

جالبه همه میگن تقصیر توئه بخدا دوسال پیش انقد فشار روم بود هرشب با تنگی نفس شدید و امبولانس و بیمارستان سروکله میزدم دکتر گف همش ریشه عصبی داره نباید عصبیش کنید نباید ناراحت بشه دیشب انقد حالم بد شد تموم علائمام داشت برمیگشت یکم دستو صورتمو شستم حالم بهترشد

لینک چنلم      https://t.me/twitteri_mood
اسی شما میگی باباتم همینجوره و اگ۶ طلاق بگیری باز زندگیت ارامش نداره پس طلاق نگیر نون شوهر بی منت هس ...

نون شوهر من ک بی منت نیس 

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔
جالبه همه میگن تقصیر توئه بخدا دوسال پیش انقد فشار روم بود هرشب با تنگی نفس شدید و امبولانس و بیمارس ...

خوب ديگه خودت عصبي ارامش نداري جو متشنج ميكني با اعصاب خوردي هيچي درس نميشه

خدايا ميشه نگام كني امشب خيلي دلم گرفته كاش بغلم كني 😞😭دوست دارم خدا جونم  💔🌷(ساعت يك و نيم شب٩مرداد).            اي درد به استخوان رسيدي😔كاش يه روز منم از ته دل بخندم بگم خدايا شكرت
جالبه همه میگن تقصیر توئه بخدا دوسال پیش انقد فشار روم بود هرشب با تنگی نفس شدید و امبولانس و بیمارس ...

عزیزم بخدا خیلی سختی داری میکشی بروپیش ی مشاوری ببین چ میتونی بکنی .

❤️اگه ی دنیارم بگیرم باز رسیدن به تو بزرگترین برد زندگیم بوده دلبر❤️
ديگه  خانواده شوهرته اين چيزا عاديه

چرا اینقدر به این بنده خدا توپیدی ؟!! تا یه حرفی میزد میگی مقصری مقصری طرف حامله است کتکش زده بازم مقصره ؟؟ درسته نباید تو دعوای اونا دخالت میکرد ولی شوهرش ندید داره ازش دفاع می‌کنه باز اومده باهاش دعوا می‌کنه

ممنون میشم واسه قبولی تو رشته مورد علاقم برام دعا کنین 🙏❤️
اسی شما میگی باباتم همینجوره و اگ۶ طلاق بگیری باز زندگیت ارامش نداره پس طلاق نگیر نون شوهر بی منت هس ...

میدونی چن وقته قهرم باهاش؟اره بابام نذاشت بچگی کنم همش کتک بود و کتک و بددلی یبار بابا اینام رفتن بیرون پسر همسایه درزد درو باز کردم گف با بابات کار دارم گفتم نیستش بیرونه اون بنده خدام رفت وقتی به بابام گفتم کلی کتکم زد داد میزد میگف راستشو بگو اومده توخونه؟تازه بچه ام که نبودم راهننایی بودم کلی حرفای زشت بهم زد کلی تهمتای ناجور

لینک چنلم      https://t.me/twitteri_mood
هرچی باشه بی منته  آدم دستش راحت به سفره دراز میشه

من تو خونه بابام هرچی میخاستم میخوردم اما الان شوهرم قاشقامو میشماره میگه خیلی نخور چاق نیستم زیادم خئراک ندارم شوهرم خسیسه

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔