2777
2789
عنوان

شکایت

60 بازدید | 4 پست

سلام خانما من حدود۲۰ روزه از خونه شوهرم قهر کردم بچن ۳سالشه دختره و به شدت وابسته منه شوهرم گفته که من میخام تورو طلاق بوم ولی بچمو میخام بامن حرف نزدن زنگ زدن به پدرم پدرمم حرفای منو زد که گفت اکه بچتو میخای برو نامه حضانت بگیر بیا بچرو ببر یا ملاقاتش کن خود وکیلم گفت اصلا درو براش باز نکن اگه اوند چون حقی نداره حالا میخاد بره شکایت پدر من ومادرمن وخودم که من بچه رو ندادم وخانوادمم ادعای زورگیریش کردن وکیلم خوب میگه اصلا اینکارو نمیتونه انجام بده واگه انجامم بده یه قرار ملاقات میزارن و بچه رو دوساعت میتونه ببینه خیلی فکرم درگیره از اونورم میگه من درخاست طلاق نمیدم خودت برو بده ومنم اگ برم به نفع اونه دعواهم سر اینه ک ابن اقا ۱سال و نیمه باخانواده من قهره خاتوادم نمیتونن بیان حای اگه مریضم باشم بعد شوهرم اینقد پروعه درحالی که قهره زنگ میزنه گله ازمن به پدرم و ۷ساله غذامون شریک خاتواده شوهره منم گفتم دیگه نمیخام شریک باشم باید بریم خونه خودمون غذابخوریم و تویه ساختمونیم اون میگه من از خانوادمم جدانمیشم خونه پدرتم نمیام که رو در رو تو خانوادت بشم  لطفااگه تحربه ای دارید بگید

😊دخترم توامید🤩وزیبایی 🤩رو ب زندگیم بخشیدی😌😌
عزیرم شوهرت تمکین بزنه نری ناشزه حساب میشی بعد بدونی اینکه طلاقت بده میره ازدواج مجدد بچشم میگره از ...

اخه چطور خوب اون خودش ب من گفته برو خونه بابات ک نبینمت

😊دخترم توامید🤩وزیبایی 🤩رو ب زندگیم بخشیدی😌😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه چطور خوب اون خودش ب من گفته برو خونه بابات ک نبینمت

تو دادگاه که نمیاد بگه من گفتم اون میاد میگه این خانم خونه رو ترک کرده بیا خصوصی آیدی بدم بیا تل بهت بگم چکار کنی

میگذره