2777
2789
عنوان

رضا گلزار

| مشاهده متن کامل بحث + 1886 بازدید | 104 پست
کاری با علاقه ی استارتر ندارم اما سوالتون عجیبه مگه کسی کمک میکنه باید بیاد جار بزنه؟  علی کری ...

علی کریمی رو تا حالا من ندیدم با بنز چند میلیاردی بیاد به مردم پز بده اگه مردم آنفالو کنن این سیلیبریتی  بی درک رو ممکنه به خودش بیاد

منظورت از کمک چیه ؟؟گفتم که نمیتونم بنویسم چیزی ولی با مردم هست منفعت طلب نیست یعنی هیچ کی مثل گلزار ...

منظورم کمک به مردم توی این جامعه هست چه کاری برای مردم انجام داده که میگید مردمی هست

❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مردم دوسش دارن ....منم دوسش دارم ولی در همین حد نه بیشتر هلاک نمیکنم خودم و.برای هیچ کدوم 

باید ی پیامی برای دوست داشتن مردم بده باید ی حرکتی بزنه ایشون فقط ماشین بازی میکنه

فقط اونایی که هجوووووووم برده بودن که ببیننش 🤣 بدو بدو میرفتنا😁😁😁😁

حالا نمیدونم چرا جیغ میزدن😲😲😂😂😂😂

۱. ممنون واسه بودنت تو سالی که گذشت                         ۲.آرزو واسه داشتنت تو سالِ جدید 🤍🫀
علی کریمی رو تا حالا من ندیدم با بنز چند میلیاردی بیاد به مردم پز بده اگه مردم آنفالو کنن این سیلیبر ...

گلزار و امثالش همیشه بودن و خواهند بود مردمن که بهشون بها میدن و بالا میبرنشون متاسفانه 

نه هنری داره نه چیزی مردم عاشق چیش شدن عجیبه

از کوتهی ماست که دیوار بلند است                                             

اصلا چرا باید اینارو فالو کرد  کلایسری  بازیگرارو صرف  مهارت بازیگریشون  خوشم میاد ازشون  تنها در دنیای بازیگری گریشون  

این دوتا رو که کلا ب عنوان  بازیگر درجه چهارم  قبول ندارم  خواننده که اصلا 

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
شاااااااید هدیه تهرانی خوب باشه. اونم به نظرم تقلید از آنجلیناس یه کم

بابا هدیه تهرانی یا بقیه حداقل پز نمیدن فخر فروشی نمیکنن این آقا هر کاری دلش میخاد میکنه بازم ده میلیون فالوور داره

کاری با علاقه ی استارتر ندارم اما سوالتون عجیبه مگه کسی کمک میکنه باید بیاد جار بزنه؟  علی کری ...

توی اینستا دیدم که کمک میکنم همین افرادی روکه میگید اسی میگه حامد بهداد مردمیه منم برام سوال شد که دقیقا چه کمکی به مردم کرده که اسی میگه حامد بهداد مردمیه

❤️