2777
2789
عنوان

رضا گلزار

| مشاهده متن کامل بحث + 1886 بازدید | 104 پست
چی شده مگه

من فقط یه تیکه شو دیدم که مردم منتظر بودن واسه دیدنش و بدوبدو دنبالش 🤣

اینستا ندارم تو کانال های دیگه دیدم

🏴با آل علی هر که در افتاد وَر افتاد🏴یا حیدر کرار زند نقش به زودی بر پرچمِ سبزِ عربستانِ سقوطی🤩✌ ما برای بااااورهایمان جان میدهیم و به مرگ لبخند میزنیم ✌🤩 شما چی؟؟😉

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیز جان بی خود حرص اینا رو نخور همشون تو رفاه غرقن بعد ما ها با این همه درد و سختی و کمبود خودمون و براشون پاره میکنیم .بی خیال بابا جون ....به این فک کن چیکار کنم از غصه هامون کم شه....به این فکر کن چیکار کنم منم فراهم کنم راحتی رو برا خودم

فقط از پول و امکاناتش نمایش میزاره تا حالا از قشر مردم دفاع کرده تا حالا دیدین علی دایی یا علی کریمی ...

محسن چاوشیم از هنرمندای مردمیه ..

درد مردمو میفهمه

ولی خب مردم گلزار پسندن دیگه

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 
چون از بازیش یا احتمالا قیافه اش خوشت میاد اینجور میگی. وگرنه همشون عین همن

نه بخدا از قیافه گلزار خوشم میاد ولی واقعا اونی که مردمیه بهداد هست نه این آقای منفعت طلب مغرور 

چند بار کمک کرده به مردم؟؟؟؟

منظورت از کمک چیه ؟؟گفتم که نمیتونم بنویسم چیزی ولی با مردم هست منفعت طلب نیست یعنی هیچ کی مثل گلزار به تالاپ تلوپ نیفتاده چون دخترهای دهه شصت تا نود ول کنش نیستن 

چند بار کمک کرده به مردم؟؟؟؟

کاری با علاقه ی استارتر ندارم اما سوالتون عجیبه مگه کسی کمک میکنه باید بیاد جار بزنه؟ 

علی کریمی و علی دایی به خیلیا کمک میکنن معروفن به خیر بودن اما تا حالا دیدی بیان جار بزنن؟

از کوتهی ماست که دیوار بلند است                                             
هیچی میره برای افتتاح ی هایپر کار با بنز سی میلیاردی وارد میشه با لکسوس خارج میشه خودشم پشت فرمون مر ...

مردم دوسش دارن ....منم دوسش دارم ولی در همین حد نه بیشتر هلاک نمیکنم خودم و.برای هیچ کدوم