2777
2789
عنوان

رضا گلزار

| مشاهده متن کامل بحث + 1886 بازدید | 104 پست
چرا ترسناکه ؟؟؟همشون با هم اگه همون حرف و شعار ها رو حداقل بدن کلی تاثیر گذاره ولی به فکر منافع خودش ...

ببین همه سلبریتی های این مملکت حکومتی هستن بجز تعدادکمی چون از این حکومت نون میخورن

❤️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من وقتی بازی فوتبال ملی هست ذوق وشوق ک ببرن دارم مامانم میگه بتو چه چی بتومیرسه؟من میگم اینجورنگو وقتی من توجیبم پول اضافه دارم کمک میکنم صد در۱۰۰ ک بازیکناهم همینطور بیشترازمن کمک میکنن ب آدمای ندار.....من کاری ب گلزاروبهداد ندارم ولی همشون مسلما دستگیرمردم هستن حالاکم یازیادش بخودشونه......ولی اینکه آویزون بازیگرامیشن خیلی بده اون بنده خداها هم آرامش ندارن یه بازیگره دیگه امپراطور گوگوریو نیست ک سرکولش بالامیرن مردم

کاری ب کمک کردن یا نکردن گلزار ندارم ولی تو این شرایط سخت اقتصادی ک مردم روزو بزور شب میکنن نباید ای ...

تو این مملکت همه ادعای خیر بودن دارن ولی چیزی که ما می‌بینیم بدبخت تر شدن ی عده و پولدار تر شدن و گردن کلفت کردن ی عده دیگه س من اصلا کاری با اینم ندارم من میگم لااقل اونایی که مردمی هستن رو حمایت کنید تا دلگرم بشن 

من وقتی بازی فوتبال ملی هست ذوق وشوق ک ببرن دارم مامانم میگه بتو چه چی بتومیرسه؟من میگم اینجورنگو وق ...

بابا اصلا مگه اینا دولت هستن که بخان به فکر کار و معیشت و درآمد مردم باشن اگه کمکی هم میکنن دستشون درد نکنه بخدا اصلا منظورم این نبود که 

ای بابا خواهر تا وقتی که  یه مشت ادم هست ک با دیدن اینا غش و ضعف میرن و ـ. وضع همینه قبول دارم ...

ما باید اونایی رو حمایت کنیم که مردمی هستن تا کنار مردم هم بمونن اصلا کاری به خیرات و دستگیری ندارم 

بابا اصلا مگه اینا دولت هستن که بخان به فکر کار و معیشت و درآمد مردم باشن اگه کمکی هم میکنن دستشون د ...

اونایی رو حمایت کنیم که مردمی هستن تا کنار مردم هم بمونن اصلا کاری به خیرات و دستگیری ندارم پ  منظورت چیه

گلزار دیگه پیر شده خیلییی چااااق شده، درحدی ک ران های پاش بهم میچسبه صورتش شکسته فقط مغروره و خود ...

ااوکی باهات موافقم 😊

پیر شده و پوستش چروک خورده و رفته بدنسازی و بدتر هیکلش و خراب کرده ! چون قدش متوسطه و هیکل گنده بهش نمیاد! زیادی گنده کرده هیکلشو، زشت شده لاغری بیشتر بهش میومد و خوش استایل تر بود 

بازیش یکنواخت و ضعیفه! عاشق شدن و فارق شدنش یکیه و اصلا اکتش خوب نیست و بی روحه 

صداش تو دهنش و حجم نداره و خوانندگیش صفره واقعا 

البته بدم نمیاد ازش واقعا و حتی چند باری هم باهاش چت کردم ولی در کل چیزی تو چنته نداره بجز مال و شهرت 

ااوکی باهات موافقم 😊 پیر شده و پوستش چروک خورده و رفته بدنسازی و بدتر هیکلش و خراب کرده ! چون قدش ...

چطوری باهاش چت کردی

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
ااوکی باهات موافقم 😊 پیر شده و پوستش چروک خورده و رفته بدنسازی و بدتر هیکلش و خراب کرده ! چون قدش ...

دقیقا توضیحاتمو تکمیل کردی، واقعا بازیش ضعیفه درمقایسه با حامدبهداد هیچ هنری نداره، قبلا تواوج جوونی بازیش بدنبود الان بی روح وخسته کنندس

تاپیک :مانکن های 1400 🌻سرگروه گروه رز زرد🌻وزن فعلی76⭐هدف اول74⭐دوم72⭐سوم70🌠
دیگه دیگه! بماند ... 😊 اتفاقی پیش اومد و شناختمش ! البته شمارشو ندارم و اکانتشو تو یه بازی آنلاین ...

😁😁😁😁اهان فکر کردم فن پیجشی چون با فن پیجاش خیلی چت میکنه  ولی فکر نمیکردم تو بازی اینترنتی و اینا هم باشه

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
😁😁😁😁اهان فکر کردم فن پیجشی چون با فن پیجاش خیلی چت میکنه  ولی فکر نمیکردم تو بازی اینترنتی ...

نه قربونت 😐 

انقدرام بیکار نیستم و اینستا هم علاقه ای ندارم 

اونم پیش اومد عزیزم 😊😉😄😄