چرا آنفالو نمیکنید این بشر رو بخدا خیلی حرص میخورم بجاش حامد بهداد ها رو فالو کنید که همدرد مردم هستن که با مردم هستن رضا گلزار جز نمایش ماشیناش و فخر فروختن چی داره برامون آخه برنامه دوسه روز پیشش رو دیدین؟؟
من فقط یه تیکه شو دیدم که مردم منتظر بودن واسه دیدنش و بدوبدو دنبالش 🤣
اینستا ندارم تو کانال های دیگه دیدم
🏴با آل علی هر که در افتاد وَر افتاد🏴یا حیدر کرار زند نقش به زودی بر پرچمِ سبزِ عربستانِ سقوطی🤩✌ ما برای بااااورهایمان جان میدهیم و به مرگ لبخند میزنیم ✌🤩 شما چی؟؟😉
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
عزیز جان بی خود حرص اینا رو نخور همشون تو رفاه غرقن بعد ما ها با این همه درد و سختی و کمبود خودمون و براشون پاره میکنیم .بی خیال بابا جون ....به این فک کن چیکار کنم از غصه هامون کم شه....به این فکر کن چیکار کنم منم فراهم کنم راحتی رو برا خودم
فقط از پول و امکاناتش نمایش میزاره تا حالا از قشر مردم دفاع کرده تا حالا دیدین علی دایی یا علی کریمی ...
محسن چاوشیم از هنرمندای مردمیه ..
درد مردمو میفهمه
ولی خب مردم گلزار پسندن دیگه
داغ جووندیده ی پرپر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوونمرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤
منظورت از کمک چیه ؟؟گفتم که نمیتونم بنویسم چیزی ولی با مردم هست منفعت طلب نیست یعنی هیچ کی مثل گلزار به تالاپ تلوپ نیفتاده چون دخترهای دهه شصت تا نود ول کنش نیستن