2777
2789
عنوان

خیلی بده که....؟

81 بازدید | 2 پست

که تو هر سنی فقط یه دوست داشتم؟ 

نمیدونم چرا اینجورم بقیه دوستام هر کدوم چندتا دوست دارن که خیلی باهاشون خوبن بگو بخند دارن 

اما من تو هر سنی فقط یه دوست داشتم و انگار نمیدونم با بقیه هم مثل اون باشم  به طور مثال از دبستان تا راهنمایی یا یه نفر فقط دوست بودم با این که بعضی وقتا حالا شیطنتای بچگی باعث میشد قهر کنه یا سرد بشه اما من همیشه با اون بودم همیشه هر کی میومد سمتم حالا باهام حرف بزنه انگار خجالت میکشیدم یا گند میزدم به صحبت کردن و طرف دیگه سمتم نمیود  یه روز یه اتفاقی افتاد دوستم فوت کردم چند مدت افسردگی گرفتم 

الآن ادامشو میگم

خلاصه دوستم فوت کردن و من افسردگی گرفتم و دیگه نتونستم با کسی دوست بشم و منزوی بودم با این با همه بگو بخند داشتم اما خب منزوی بودم تا دوران دبیرستان دوباره فقط با یه نفر دوست شدم بازم همین بساط برام بود و فقط همون یه نفر بود که میتونستم باهاش صحبت کنم راحت بدون خجالت  بعدش مدرسمو عوض کردم و تنها شدم و اونجا هم همین بساط فقط یه نفر   الآن ۲۳ سالمه و هنوز فقط با همون یه نفر هستم و نمیتونم انگار با کسه دیگه ای باشم با این دانشگامون فرق داره و تو دانشگاه کسانی هستم که باهاشون حرف میزدم اما از وقتی تموم شده حتی بهشون زنگم نمیزنم بعضی وقتا گلایه میکنن اما دسته خودم نیست نیمدونم چرا فقط میتونم با یه نفر باشم با بقیه میلی ندارم  متقابلا بقیه هم حس میکنن یا نمیدونم چی اونا هم بیخیال من میشن

این یعنی روابط من مشکل داره؟ من ادم بد برخوردیم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان