2777
2789
از خدا با احساس خوب و مثبت بخواه ک هرچی خیره برات پیش بیاد خدا ب یاد همه ما هست در عملش اندکی تردید ...

مرسی عزیزم حرفات آرومم کرد...انشالله خدا برا هممون خیر بخاد

مرسی عزیزم حرفات آرومم کرد...انشالله خدا برا هممون خیر بخاد

خوشحالم ک اروم شدی گلم واسه نیت دلت سه تا حمد خوندم انشاا خوشبخت باشی هرجا ک هستی عزیزدلم❤ 

میشه واسه حاجت دلم دعا کنی؟اگه دعام ♥️♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشحالم ک اروم شدی گلم واسه نیت دلت سه تا حمد خوندم انشاا خوشبخت باشی هرجا ک هستی عزیزدلم❤ 

مرسی عزیزم بخاطر دل مهربونت انشالله تو هم هرچی از خدا میخای بهت بده...خدا امشب تورو فرستاد برام وگرنه دیوونه میشدم❤❤❤

مرسی عزیزم بخاطر دل مهربونت انشالله تو هم هرچی از خدا میخای بهت بده...خدا امشب تورو فرستاد برام وگرن ...

فردا پیش امام رضا برای دل مهربونت و خوشبختیت دعا میکنم اگه لایق باشم عزیزم 💖❤

مرسی عزیزم بخاطر دل مهربونت انشالله تو هم هرچی از خدا میخای بهت بده...خدا امشب تورو فرستاد برام وگرن ...

من چ قابل معلومه خدا دوست داره ک همه جوره ته دلتو قرص میکنه عزیزم ی دنیا ممنون دعات واسم خیلی ارزش داره لطف کردی❤🌹❤🌹❤🌹

من چ قابل معلومه خدا دوست داره ک همه جوره ته دلتو قرص میکنه عزیزم ی دنیا ممنون دعات واسم خیلی ارزش د ...

فدات عزیزم مث فرشته مهربون توی بدترین حالم و سخت ترین شرایط زندگیم با حرفای قشنگت بدون سرزنش آرومم کردی واقعا نیاز داشتم به حرفات...🌹🌹🌹🌹🌹🌹

فدات عزیزم مث فرشته مهربون توی بدترین حالم و سخت ترین شرایط زندگیم با حرفای قشنگت بدون سرزنش آرومم ک ...

قربونت برم عزیزم خوشحالم ک حرفام خوب بوده امیدوارم هیچ غمی تو دلت نباشه زندگیت با شادی همراه🌹❤❤

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز