65nargesd مدیر عضویت: 1400/03/23 تعداد پست: 157 عنوان دلشکسته | مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 23 پست سلام من امشب از خودم بدم اومده خییییییییلی زیاد چیکار کنم با این حس بد😭😭😭 1400/03/26 | 00:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
65nargesd مدیر استارتر عضویت: 1400/03/23 تعداد پست: 157 از خدا با احساس خوب و مثبت بخواه ک هرچی خیره برات پیش بیاد خدا ب یاد همه ما هست در عملش اندکی تردید ... مرسی عزیزم حرفات آرومم کرد...انشالله خدا برا هممون خیر بخاد
کیاناااااااااا عضویت: 1400/03/25 تعداد پست: 7142 مرسی عزیزم حرفات آرومم کرد...انشالله خدا برا هممون خیر بخاد خوشحالم ک اروم شدی گلم واسه نیت دلت سه تا حمد خوندم انشاا خوشبخت باشی هرجا ک هستی عزیزدلم❤ میشه واسه حاجت دلم دعا کنی؟اگه دعام ♥️♥️
65nargesd مدیر استارتر عضویت: 1400/03/23 تعداد پست: 157 خوشحالم ک اروم شدی گلم واسه نیت دلت سه تا حمد خوندم انشاا خوشبخت باشی هرجا ک هستی عزیزدلم❤ مرسی عزیزم بخاطر دل مهربونت انشالله تو هم هرچی از خدا میخای بهت بده...خدا امشب تورو فرستاد برام وگرنه دیوونه میشدم❤❤❤
65nargesd مدیر استارتر عضویت: 1400/03/23 تعداد پست: 157 مرسی عزیزم بخاطر دل مهربونت انشالله تو هم هرچی از خدا میخای بهت بده...خدا امشب تورو فرستاد برام وگرن ... فردا پیش امام رضا برای دل مهربونت و خوشبختیت دعا میکنم اگه لایق باشم عزیزم 💖❤
کیاناااااااااا عضویت: 1400/03/25 تعداد پست: 7142 مرسی عزیزم بخاطر دل مهربونت انشالله تو هم هرچی از خدا میخای بهت بده...خدا امشب تورو فرستاد برام وگرن ... من چ قابل معلومه خدا دوست داره ک همه جوره ته دلتو قرص میکنه عزیزم ی دنیا ممنون دعات واسم خیلی ارزش داره لطف کردی❤🌹❤🌹❤🌹 میشه واسه حاجت دلم دعا کنی؟اگه دعام ♥️♥️
65nargesd مدیر استارتر عضویت: 1400/03/23 تعداد پست: 157 من چ قابل معلومه خدا دوست داره ک همه جوره ته دلتو قرص میکنه عزیزم ی دنیا ممنون دعات واسم خیلی ارزش د ... فدات عزیزم مث فرشته مهربون توی بدترین حالم و سخت ترین شرایط زندگیم با حرفای قشنگت بدون سرزنش آرومم کردی واقعا نیاز داشتم به حرفات...🌹🌹🌹🌹🌹🌹
کیاناااااااااا عضویت: 1400/03/25 تعداد پست: 7142 فدات عزیزم مث فرشته مهربون توی بدترین حالم و سخت ترین شرایط زندگیم با حرفای قشنگت بدون سرزنش آرومم ک ... قربونت برم عزیزم خوشحالم ک حرفام خوب بوده امیدوارم هیچ غمی تو دلت نباشه زندگیت با شادی همراه🌹❤❤ میشه واسه حاجت دلم دعا کنی؟اگه دعام ♥️♥️
65nargesd مدیر استارتر عضویت: 1400/03/23 تعداد پست: 157 قربونت برم عزیزم خوشحالم ک حرفام خوب بوده امیدوارم هیچ غمی تو دلت نباشه زندگیت با شادی همراه🌹❤❤ خدانکنه گلم برات از خدا بهترینارو میخام❤❤❤❤
کیاناااااااااا عضویت: 1400/03/25 تعداد پست: 7142 خدانکنه گلم برات از خدا بهترینارو میخام❤❤❤❤ ممنونم عزیزم منم همینجور گلم انشاالله موفق و سلامت باشی❤❤❤❤ میشه واسه حاجت دلم دعا کنی؟اگه دعام ♥️♥️