2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا عزیزم چیشده

حس میکنم خییییییییلی تحقیر شدمممم اونی که شیش سال ادعای دوست داشتنمو داش یه ماهه میگه تموم منم چون واقعا دوسش دارم امروز برا تولدش کادوشو بردم با یه نامه و کیک خودش نبود گف داداش کوچیکش بیاد بگیره...داداشه باهام خوب حرف نزد و اونی هم که یه روزی مثلا زندگیش بودم حتی پیام نداد بگه کادوشو دوس داشته یا نه....وااااای خدایا دلم میخاد بمیییییرم

فکر میکنی دلیلش چیه ک زده زیرش؟

من توی گذشته با یکی رابطه داشتم بهش گفتم گف اشکال نداره چون خودشم داشته ولی الان بعده شیش سال که منو پیش همه انگشت نما کرد گف با گذشتت نتونستم کنار بیام این درسته آخه؟😔😔😔

من توی گذشته با یکی رابطه داشتم بهش گفتم گف اشکال نداره چون خودشم داشته ولی الان بعده شیش سال که منو ...

مگه الکیه اگه نمیتونست کنار بیاد همون اول میگفت سال اول دوسال اول نه ک الان بعد ۶ سال بنظرم اجازه نده اینجور راحت از دستش بدی باهاش منطقی حرف بزن ببین چیشده دلیل این کاراش چیه 

میشه واسه حاجت دلم دعا کنی؟اگه دعام ♥️♥️
مگه الکیه اگه نمیتونست کنار بیاد همون اول میگفت سال اول دوسال اول نه ک الان بعد ۶ سال بنظرم اجازه ند ...

منم حرفم همینه میگم چرا گذاشتی شیش سال بگذره من زندگیمو احساسمو پاش گذاشتم ولی فقط حرف خودشو میزنه امروزم رفتم که از نزدیک ببینمش و کادوشو بدم و صحبت کنم که این کارو کرد انگار ازم فرار میکنه😔😔😔 نشستم توی پارک به حال خودم گریه کردم

منم حرفم همینه میگم چرا گذاشتی شیش سال بگذره من زندگیمو احساسمو پاش گذاشتم ولی فقط حرف خودشو میزنه ا ...

کاملا میفهممت دوری سخته...من ک نمیشناسمش نمیدونم چی باید بگم ولی اگه فکر میکنی برات اسیب درست میکنه اگه ی درصد مطمئنی اشتباه کردی قوی باش دختر،ولی نمیشه قضاوت کرد امکان داره تز جایی ناراحته کسی چیزی راجبت بهش گفته ک بهمش ریخته حالا تو عصبانیت حرفی زده از کجا معلوم صب فردا اعصابش اروم شد بر میگرده اخه

کاملا میفهممت دوری سخته...من ک نمیشناسمش نمیدونم چی باید بگم ولی اگه فکر میکنی برات اسیب درست میکنه ...

چهار ماهه ندیده منو یه ساله سرد شده باهام و نمیگفته به این نتیجه رسیده نمیتونه کنار بیاد با گذشته من....دلم میخاد بمیرم دیگه هیچیه این زندگی برام قشنگ نیس...امروزم که له شدم...

چهار ماهه ندیده منو یه ساله سرد شده باهام و نمیگفته به این نتیجه رسیده نمیتونه کنار بیاد با گذشته من ...

گذشته اسمش روشه گذشته چرا رو گذشته باید خودتو له کنی اخه شما لیاقت بهترینا رو داری خدا دوست داره ک نفس میکشی احساس داری و عاشق میشی هیچ وقت رو هیچ ادمی خودتو داغون نکن که بعدا افسوس بخوری عمر زود میگذره فقط باید همه چی ب وقتش اتفاق بیفته تلاشتو کن ناامید نشو ازش خواهش کن حرف بزنین باهم نیاز شد برو پیش مشاور

گذشته اسمش روشه گذشته چرا رو گذشته باید خودتو له کنی اخه شما لیاقت بهترینا رو داری خدا دوست داره ک ن ...

من خیلی خواهش کردم بهش گفتم بریم پیش مشاوره ولی اون یجوری حرف میزنه که با زبونش کاری میکنه حس کنم حق داره ولی میدونم همش بهونس من توی همه شرایط کنارش بودم حتی مالی...من زندگیمو به پای دوست داشتنش دادم...ولی اون منو بخاطر گذشته ای که خودشم داشته نابود کرد...دیگه هیچ شور و ذوق و انگیزه ای ندارم برای زندگی....آنلاین بود ولی بهم حتی نگف کادومو دوس داشته یا نه نامه رو خونده یا نه یا حداقل یه تشکر کنه که از سرکار یه راست رفتم کادوشو بدم... قبلا قدر مهربونیامو میدونست ولی الان...😔😔😔

من خیلی خواهش کردم بهش گفتم بریم پیش مشاوره ولی اون یجوری حرف میزنه که با زبونش کاری میکنه حس کنم حق ...

همین ک جوابتو میده یعنی هنوزم یکم هم ک شده میخوادت میتونست خطشو عوض کنه بره گم شه دستتم بهش نرسه میتونست حیلی ضربه ها بزنه ولی وقتی نمیکنه یعنی از سنگ نیست شاید مدلشه ی چند وقت عصبیه ولی بی تو نفس نمیکشه❤❤❤

همین ک جوابتو میده یعنی هنوزم یکم هم ک شده میخوادت میتونست خطشو عوض کنه بره گم شه دستتم بهش نرسه میت ...

نمیدونم بخدا صبر میکنم ببینم چی میشه....میرم حرم همش تا آروم بشم...😔😔😔

نمیدونم بخدا صبر میکنم ببینم چی میشه....میرم حرم همش تا آروم بشم...😔😔😔

از خدا با احساس خوب و مثبت بخواه ک هرچی خیره برات پیش بیاد خدا ب یاد همه ما هست در عملش اندکی تردید نکن ک جواب میده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز