2777
2789
عنوان

سورپرایز ✨💞

| مشاهده متن کامل بحث + 3826 بازدید | 203 پست
دورت بگردم که 💞✨

انشاالله سالم و‌سلامت بغل بگیری فندقتو😘😘😘

بیشتر مراقب خودت باش فعلا هم به کسی نگو❤

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوره الحجرات برا سلامتی بچت عالیه حتما بخون🌹 واکنش همسرت هم بگو چی بود وقتی فهمید😍

مرسی عزیزم 💞

شوهرم وقتی دید شوکه بود.

گیج نگاه میکرد

بعد بغلم کرد و پیشونیمو بوسید.

گفتم خوشحالی؟

گفت خیلی. گفتم آخه منتظرش نبودیم فعلا. گفت دیگه نگو منتظر نبودیم. به خودشم میگیم خیلی منتظر اومدنش بودیم:)) تا لحظه آخر می‌گفت دلم نمی‌خواد امروز برم اما مجبورم 😂

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
ممنون عزیزم  انشالله بارداری راحت و خوبی دلشته باشی و به سرانجام برسونی

ایشالا

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
انشاالله سالم و‌سلامت بغل بگیری فندقتو😘😘😘 بیشتر مراقب خودت باش فعلا هم به کسی نگو❤

ایشالا عزیزم

باشه حتما. خودمم تصمیم دارم بعد از تموم شد سه چهار ماه بگم

مبااااارکههه😍😍😍😍

انشالله قسمت همه خانمای منتظر❤

نورای عزیزم نور چشمم خوشگلم دختر نازم مامانی دلش میخواد توو پیشش باشی از کوچولوییم اونوقتا ک خاله بازی میکردم همیشه دختر داشتم ب اسم نورا عزیز دل مامان توو با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد توو زندگی مامان تا توو زود زود زود بیاایی پیشمون خیلی دلتنگتم عزیزکم❤
مرسی عزیزم 💞 شوهرم وقتی دید شوکه بود. گیج نگاه میکرد بعد بغلم کرد و پیشونیمو بوسید. گفتم خوشحال ...

اخی😍

خدا به حق بزرگیش قسمت همه بکنه🙏🏻

خدایا شکرت به خاطر همه چیزززز🙏🏻🙏🏻🙏🏻
وااای عزیزم مبااااااارکه ایشاا... به سلامتی به دنیا بیاد و کنار هم همیشه شاد و سلامت باشید مامان فرش ...

مرسی عزیزم 💞

مامان فرشته کوچولو :))) چه ناز :)))

اسی جان خییییلی خوشحال شدم براتون ممنون که ماهم تو شادیت سهیم کردی کلی انرژی مثبت گرفتم 🥰🥰 ان شالل ...

قربونت برم.ممنون که با شادیم شاد شدی😍

مبااااارکههه😍😍😍😍 انشالله قسمت همه خانمای منتظر❤

ایشالا ایشالا

خووشبحالت:) میشه دعا کنی اونجا ک مشکلم حل شه؟ و ابنک منم بطلبه بیام زیارت

چشم ابجی گل حتما به یادت هستم 😘

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792