nasinaz مدیر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9609 عنوان سورپرایز ✨💞 | مشاهده متن کامل بحث + 3826 بازدید | 203 پست پر از حس های عجیبم .هیجان ، ترس ، دو راهی ، سردرگمی ، شوق .اما غمگین نیستم.این دونه ی کوچولویی که توی شکممه و حتی نمیدونم چند وقتشه رو خیلی دوست دارم.خیلی. آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍 1400/03/24 | 06:34 27 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زبلجان عضویت: 1399/07/12 تعداد پست: 3033 عزیزم ایشالا خیلی زود بهتر بشی ممنون عزیزم انشالله بارداری راحت و خوبی دلشته باشی و به سرانجام برسونی خداجونم میدونی جز تو پناهی ندارم
فندق_خانوم عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 40716 دورت بگردم که 💞✨ انشاالله سالم وسلامت بغل بگیری فندقتو😘😘😘بیشتر مراقب خودت باش فعلا هم به کسی نگو❤ ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9609 سوره الحجرات برا سلامتی بچت عالیه حتما بخون🌹 واکنش همسرت هم بگو چی بود وقتی فهمید😍 مرسی عزیزم 💞شوهرم وقتی دید شوکه بود.گیج نگاه میکردبعد بغلم کرد و پیشونیمو بوسید.گفتم خوشحالی؟گفت خیلی. گفتم آخه منتظرش نبودیم فعلا. گفت دیگه نگو منتظر نبودیم. به خودشم میگیم خیلی منتظر اومدنش بودیم:)) تا لحظه آخر میگفت دلم نمیخواد امروز برم اما مجبورم 😂 آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
fearlessbbh عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 13790 هنوز 18 سالته خیلی فرصت داری گلی 😍 من تولد امام رضا میخوام برم مشهد حتما برات دعا میکنم خووشبحالت:)میشه دعا کنی اونجاک مشکلم حل شه؟و ابنک منم بطلبه بیام زیارت
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9609 ممنون عزیزم انشالله بارداری راحت و خوبی دلشته باشی و به سرانجام برسونی ایشالا آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9609 انشاالله سالم وسلامت بغل بگیری فندقتو😘😘😘 بیشتر مراقب خودت باش فعلا هم به کسی نگو❤ ایشالا عزیزمباشه حتما. خودمم تصمیم دارم بعد از تموم شد سه چهار ماه بگم آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
دخترک_بهارم عضویت: 1400/02/11 تعداد پست: 829 وااای عزیزم مبااااااارکه ایشاا... به سلامتی به دنیا بیاد و کنار هم همیشه شاد و سلامت باشید مامان فرشته کوچولو
71dorsa عضویت: 1400/02/02 تعداد پست: 5988 اسی جان خییییلی خوشحال شدم براتون ممنون که ماهم تو شادیت سهیم کردی کلی انرژی مثبت گرفتم 🥰🥰 ان شالله به سلامت بغلش کنی ..
نیلا۰۰ عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 2270 مبااااارکههه😍😍😍😍انشالله قسمت همه خانمای منتظر❤ نورای عزیزم نور چشمم خوشگلم دختر نازم مامانی دلش میخواد توو پیشش باشی از کوچولوییم اونوقتا ک خاله بازی میکردم همیشه دختر داشتم ب اسم نورا عزیز دل مامان توو با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد توو زندگی مامان تا توو زود زود زود بیاایی پیشمون خیلی دلتنگتم عزیزکم❤
roshanajan عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 3762 مرسی عزیزم 💞 شوهرم وقتی دید شوکه بود. گیج نگاه میکرد بعد بغلم کرد و پیشونیمو بوسید. گفتم خوشحال ... اخی😍خدا به حق بزرگیش قسمت همه بکنه🙏🏻 خدایا شکرت به خاطر همه چیزززز🙏🏻🙏🏻🙏🏻
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9609 وااای عزیزم مبااااااارکه ایشاا... به سلامتی به دنیا بیاد و کنار هم همیشه شاد و سلامت باشید مامان فرش ... مرسی عزیزم 💞مامان فرشته کوچولو :))) چه ناز :))) آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9609 اسی جان خییییلی خوشحال شدم براتون ممنون که ماهم تو شادیت سهیم کردی کلی انرژی مثبت گرفتم 🥰🥰 ان شالل ... قربونت برم.ممنون که با شادیم شاد شدی😍 آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9609 مبااااارکههه😍😍😍😍 انشالله قسمت همه خانمای منتظر❤ ایشالا ایشالا آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
35673378 عضویت: 1399/12/16 تعداد پست: 3510 خووشبحالت:) میشه دعا کنی اونجا ک مشکلم حل شه؟ و ابنک منم بطلبه بیام زیارت چشم ابجی گل حتما به یادت هستم 😘 خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته