nasinaz مدیر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9609 عنوان سورپرایز ✨💞 | مشاهده متن کامل بحث + 3823 بازدید | 203 پست پر از حس های عجیبم .هیجان ، ترس ، دو راهی ، سردرگمی ، شوق .اما غمگین نیستم.این دونه ی کوچولویی که توی شکممه و حتی نمیدونم چند وقتشه رو خیلی دوست دارم.خیلی. آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍 1400/03/24 | 06:34 27 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9609 اس جان خیلی مبارکه.از الان پوشک بگیر بزار کنار که روز به روز داره گرون میشه وای 😂 باشه 😂 آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
محمدجانان عضویت: 1397/05/31 تعداد پست: 4591 خب بذارید اول بگم بعد جواب بدم. شوهرم وقتی دید شوکه بود. گیج نگاه میکرد بعد بغلم کرد و پیشونیمو ب ... آخییییی😍 فقط اونجا که گفت بهش میگیم منتظرش بودیم😍😍😍😍 💃💃💃💃
momsami عضویت: 1400/03/04 تعداد پست: 4537 اس جان خیلی مبارکه.از الان پوشک بگیر بزار کنار که روز به روز داره گرون میشه اصلا نباید این کارو کرد ابیجیم کلی رفت خرید قبلش بچش حساسیت داشت به اون مارک و نتونست استفاده کنه نزدیک دو تومن خریده بود از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را...
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9609 استارتر مبارکه. قربونت جونم آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
فندق_خانوم عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 40716 مبااااارکه😍😍😍😍 ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9609 مبااااارکه😍😍😍😍 دورت بگردم که 💞✨ آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
جاری_نی_نی_یار عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 2133 تبریک مد شده مینویسن همسرم فلان شغل خودم فلان شغل سوال دارید بپرسید منم شوهرم سوپر مارکت داره منم خوراکی خور هستم سوالی درمورد خوردن و خوراکی داشتید در خدمتم🍬🍫🍦🍩🍭
زبلجان عضویت: 1399/07/12 تعداد پست: 3033 مبارکهههههه به سلامتی برا منم دعا کن خیلی درد دارم نگفتنیه خداجونم میدونی جز تو پناهی ندارم
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9609 تبریک ممنونم 😍 آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9609 مبارکهههههه به سلامتی برا منم دعا کن خیلی درد دارم نگفتنیه عزیزمایشالا خیلی زود بهتر بشی آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
بانوی،پاییز عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 5697 مبارک باشه ❤️😀😀😀😀 به یاد داشته باش انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند،به میزان فرهنگشان عشق میورزند،و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9609 مبارک باشه ❤️😀😀😀😀 مرسیییی آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
roshanajan عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 3763 عزیزم مبارکت باشه ان ساالله سالم بغلش کنی🙏🏻با این حالت برا منتظرا و باردارا دعا کن🌹 خدایا شکرت به خاطر همه چیزززز🙏🏻🙏🏻🙏🏻
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9609 عزیزم مبارکت باشه ان ساالله سالم بغلش کنی🙏🏻با این حالت برا منتظرا و باردارا دعا کن🌹 ممنونم 💞 بله حتما آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
roshanajan عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 3763 ممنونم 💞 بله حتما سوره الحجرات برا سلامتی بچت عالیه حتما بخون🌹واکنش همسرت هم بگو چی بود وقتی فهمید😍 خدایا شکرت به خاطر همه چیزززز🙏🏻🙏🏻🙏🏻