nasinaz مدیر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9609 عنوان سورپرایز ✨💞 | مشاهده متن کامل بحث + 3822 بازدید | 203 پست پر از حس های عجیبم .هیجان ، ترس ، دو راهی ، سردرگمی ، شوق .اما غمگین نیستم.این دونه ی کوچولویی که توی شکممه و حتی نمیدونم چند وقتشه رو خیلی دوست دارم.خیلی. آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍 1400/03/24 | 06:34 27 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sasasasasasasasa عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 8895 مرسی که لایکم کردی عزیزم😘 فدایت😘❤ خلاصه ک چشام دنیاییه
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9609 الاناس که شوهر اسی بره😝✌ نه بابا . مرد گنده امروز دقم داد 😂 آخرش نه بیدار شد آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9609 سلام عزیزم انشاالله ب حق حضرت زهرا پا قدمش واستون پر از خیر و برکت باشه خیلی برات خوشحالم خیییییلی ت ... سلام عزیزم. ممنونم واقعا 😍 خیلی خوبید آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
sasasasasasasasa عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 8895 نه بابا . مرد گنده امروز دقم داد 😂 آخرش نه بیدار شد 😂😂😂😂😂اخی ذوق داشته بنده خدا خلاصه ک چشام دنیاییه
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9609 اسی قدمش مبارکگکک خیلییییییی خوشحال شدمممم منتظرم واکنش همسرتون هستم قربونت عزیزم 💞 گفتم واکنششو آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9609 اخی 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 😍😭 آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
35673378 عضویت: 1399/12/16 تعداد پست: 3510 واییی خیلی خوشحال شدمممم 😄😍 خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9609 خودم یه حس عجیبی دارم:)) آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9609 واییی خیلی خوشحال شدمممم 😄😍 خودمم 😂😂😭 آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
35673378 عضویت: 1399/12/16 تعداد پست: 3510 خودمم 😂😂😭 ان شاءلله سالم بیاد بغل مامانی خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته
جوجههههه عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 6164 شوهرت چیکارس که دیر میره سرکار ✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
ولم_بکه_تا_ولد_بکم عضویت: 1398/12/22 تعداد پست: 3140 سلام عزیزم. ممنونم واقعا 😍 خیلی خوبید فدات بشم عزیزم مامانیه آینده😍😍😍✋
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9609 شوهرت چیکارس که دیر میره سرکار کارخونه دارن. آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9609 فدات بشم عزیزم مامانیه آینده😍😍😍✋ وای مامان میشم:)))) آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
saghar75 عضویت: 1400/02/23 تعداد پست: 3394 اس جان خیلی مبارکه.از الان پوشک بگیر بزار کنار که روز به روز داره گرون میشه